Spådam.se och mässor


Spådam.se

Har ni sett oss på mässorna?

Spådam.se deltar på de stora mässorna. Varje år är vi med på 8-9 mässor, där våra representanter  delar ut presenter till kunderna. Vi ger även ut fri samtalstid för att prova på. Denna samtalstid är absolut inte bindande på något vis, och det kommer inga otrevliga överraskningar i form av faktura eller liknande. Detta är en ren gåva från oss till er. Man registrerar sig för ett sådant här nyhetsbrev, men det är helt fritt att när som helst avsluta detta. Vi tror på ärlighet och öppenhet och kunden ska alltid vara nöjd med oss. På mässorna kan man använda den fria samtalstiden till att ringa direkt till våra rådgivare från montern, och vi tycker det är  roligt att få  den kontakten med kunden, samt att vi direkt kan få feedback på hur samtalet avlöpte. Prova-på-samtalet får man endast en gång, men kom gärna förbi och hämta någon present, för vi brukar ha något nytt varje år.

Vårens mässor är:

Hälsomässan i Rättvik den 23 - 24 Mars
Harmoniexpo i Solna den 30 - 31 Mars
Life 4 Energy i Eskilstuna den 27 - 28 April
Själens Harmoni i Köping den  4 - 5 Maj

Vi ser fram emot att träffas där!

Några av de spådamer som brukar vara med på mässorna:
Spådam Siri
Spådam Siri
Siri har jobbat länge på Spådam och är även mässansvarig. Siri har ordning på alla rabatter man kan få på mässan. Hon registrerar även bokade samtal du köper på plats. Siri är också den som gör registreringar för nyhetsbrevet och får loss koderna för att ringa. Vill du bli en av våra medarbetare  på spådam.se så ska du prata med Siri. Till vardags sitter hon på linjen och tar mycket samtal om relationer och borttappade saker.

 
Siri - 118
Spådam Suss
Spådam Suss
Suss har varit med på många mässor och hon är den som håller reda på våra presenter och ser till att borden hela tiden är fyllda. Hon informerar kunderna om alla olika sätt att kontakta spådams rådgivare, och hon hjälper kunden att komma igång med samtalet in till linjen. Suss jobbar även på linjen och har många samtal om framtiden, vägval och kärlek. Hon är starkt medial och tar anhörigkontakt.


 
Suss - 209
Spdåam Leena
Spådam Leena
Leena är en spådam som kom till oss på Spådam under förra året och visade sig vara en stor tillgång på mässorna. Leena lyssnar på kunderna och svarar på alla frågor. Hon servar kunderna på ett väldigt fint sätt. Hon har lätt för att få kontakt, så prata gärna med henne på mässorna och fråga om allt ni undrar över. Leena talar även finska. Leena sitter på linjen och hon har den speciella förmågan att hon kan spå i runor, vilket det kommer mer om i nästa nyhetsbrev.
Leena - 254

Inga kommentarer:

Använder Blogger.