Sommarhälsning.

 

 

Solen och sommaren är så viktig
Efter en lång och kall vår har vi äntligen fått ett varmare väder där man kan njuta av solen och förhoppningsvis lite ledighet. Man vaknar till liv. "Den blomstertid nu kommer" både till kropp och själ och i naturen. Vad gör du av din sommar? Även om du måste jobba så finns det sena ljusa kvällar som man kan utnyttja till något njutbart och speciellt. Sommaren är den tid man kastar av sig tjocka kläder och visar mera hud, vilket även kan väcka den sexuella lusten på ett nytt sätt. Vad attraheras du av? Låt din kropp bestrålas av solen!

Solen kallas ofta för livskällan i astrologin. Det symboliserar också livsglädjen. Solen är en manlig stjärna. Solen är den primära kraften och förändras varje månad (mestadels den 21: a) till ett annat tecken på zodiaken. Enligt astrologisk åsikt har solens position vid födelsetiden ett avgörande inflytande på horoskopbärarens karaktär. (“Tecknet där man är född”).
 Personlighet beror på solens position. Solen förkroppsligar summan av en persons potentiella möjligheter i horoskopet. Det motsvarar andan, det femte huset och tecknet Lejon. Personlighet påverkas av solens position i horoskopet. Om det är bra, blir livet extremt trevligt. Så solen motsvarar centrum, kärnan i varelsen. Om den är belastad med kvadrater, dåliga konjunktioner eller till och med motstånd i horoskopbilden, betyder detta en hård konfrontation med ödet för den berörda personen. Det är främst aspekter av Saturnus som kan sätta en hård belastning på livskvaliteten, medan Mars påverkan gör den aggressiv och oförutsägbar. Om solen i födelsetabellen är oskadd och visar gynnsamma aspekter med Saturnus, är materiell framgång i livet nästan säker. Mer om detta finns att läsa i horoskop.com

Månadens stjärntecken:
Kräftan: 22 juni - 22 juli
Egenskaper: Föräldern, beskyddaren, bevararen, den trofaste, den lojale & sympatiske
Element: Vatten

Elementet vatten, som Kräftan tillhör, symboliserar dröm- och fantasivärlden. Människorna i den här kategorin tenderar att vara omtänksamma och ter sig lite inåtvända för sin omgivning. De har ofta humörsvängningar, som de själva lider mest av. Kräftan vill gärna hjälpa till och vara till lags. Människan född i Kräftan blir lätt kränkt, då han har självtvivel och rädsla inbyggt. Harmoni och trygghet är extremt viktigt för honom och orden sårbarhet och känslighet har en större betydelse för Kräftan än för andra stjärntecken. Kräftan spelar ofta ”offerkofta” och det gör det svårt för andra människor att komma överens med honom utan problem. Astrologin beskriver Kräftan som den mest själfulla av stjärntecknen. Han har ett extraordinärt djup av känslor. Ett harmoniskt familjeliv spelar en viktig roll för Kräftan, och han är nära sammanbunden med sina föräldrar under hela livet. Förutom att hem och familj är väldigt viktiga för honom, så gillar han även att laga fina middagar och bjuda hem gäster på familjära fester. Kräftan har vanligtvis svårt att vänja sig vid nya saker och tenderar att vara konservativ i ett modernt samhälle. Även om han har ambitioner, så sätter hans överdrivna försiktighet käppar i hjulet. Så viljan finns där, men han når inte ända fram till målet.

Läs mer om Kräftan eller om just ditt stjärntecken på www.stjärntecken.se.

Horoskop.com
Vi vill tipsa om en sida som handlar om allt inom Horoskop, så här kan du naturligtvis läsa ännu mer om stjärntecken, horoskop, olika planeter och om astrologi överhuvudtaget. Det är en mycket intressant sida, som är allomfattande vad det gäller medial kunskap. Du kan även läsa om Kräftan på horoskop.com.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
 Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Vi har öppet hela sommaren!
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Vi på spådam.se önskar er alla en underbar sommar!

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till info@spadam.se och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här presenterar vi några av våra duktiga spådamer som har gott om bokningsbara tider under sommaren:
Spådam Zanna
Zanna är en erfaren Spådam, som snabbt kopplar upp när du ringer. Hon tar genast fram sina tarotkort och hjälper dig med svar på dina frågor. Hon älskar att hjälpa människor till det bästa. För att Zanna ska jobba som bäst, vill hon gärna ha konkreta frågor. Zanna är en skicklig spådam med många stamkunder, och det går bra att boka henne för att vara säker på att nå henne. Hon har mycket att berätta om dig och ditt liv.
Zanna - 152
Spådam Elisabet
Elisabet tar kontakt med de energier som påverkar dig, och arbetet börjar. Hon har alltid kunnat vägleda människor i kris och sorg, och har lång erfarenhet av att spå. Hennes svar kommer snabbt till henne från hennes guider, så att hon vet svaren direkt. Hon är allmänbildad och kan mycket om psykologi, juridik och företagande. Hennes starkaste sida är att kunna se aurafärger och tyda dem. Hon är också bra på att hjälpa dig tyda dina drömmar.
Elisabet - 256
Spådam Kerstin
Över 20 års erfarenhet av att spå och hennes yrke innefattar att hjälpa människor i svårigheter. Du kan tryggt anförtro dig till Kerstin så hjälper hon dig. Hon är kunnig inom astrologi och numerologi. Hon har stark intuition och hon lägger tarot och änglakort  och hon är väldigt duktig på att läsa in dina energier. Hon tar hjälp av färger i sin konsultation och lägger upp korten på en gul sjal som förmedlar glädje.
Kerstin - 274

Inga kommentarer:

Använder Blogger.