Ett steg vidare.


Spådam.se

 

Våga ta första steget till förändring
Det finns bara en väg och det är framåt. Det som hänt redan kan man inte göra något åt, även om man önskar att allt var som förut. Att önska något tillbaka, som det var förr, är ganska lönlöst. Om det så gäller jobb, relation eller sig själv som person, så behöver man se på hur man går vidare. Människan är i ständig utveckling. Många människor upplever att de kört fast. Det syns inga vägar, och man trampar runt i  gamla hjulspår.
 Det är här vi spådamer kommer in. Vi kan coacha dig till att finna den första vägen ut, den första dörren du kan öppna. Rådgivarna är vana att hantera sådana frågor. Hur ska jag göra? Vad finns för mig? Ska jag stanna eller gå?
Många av spådamerna har en yrkesutbildning i botten, där man är van att hjälpa människor i svåra situationer, och människor som behöver hjälp i sin utveckling. När det gäller sjukdomar eller om någon mår riktigt dåligt psykiskt, så hänvisar vi alltid till vården.
 Man behöver inte vara rädd för förändringar. Tänk på vad dina förändringar har givit dig tidigare. Du kanske vågade hoppa till ett bättre jobb? Du kanske vågade bryta med en partner som inte var bra för dig? Du kanske vågade gå ner i lön för att gå en utbildning istället?
 Dörrar och vägar framåt finns. Det gäller att våga ta det där pyttelilla steget!

 

Månadens stjärntecken:
Tvillingarna: 21 maj till 21 juni
Egenskaper: Kvick, kommunikativ, ytlig, nyfiken, självständig, modig, impulsiv, stressad
Element: Luft

På grund av gammal folktro så föreställer sig många att tvillingen ska ha två själar i samma bröst. Inget kan vara mera fel. En Tvilling har fullt upp att hålla reda på sig själv. En tvilling är extremt känslig och tar lätt skada av negativitet och sårande ord. Han är mycket hjälpsam och anpassningsbar över genomsnittet och som alla lufttecken snabba i beslut. Som Tvilling vill han ha omväxling och rörelse liksom alla lufttecken. Med sin charm och vänlighet är han en populär gäst på alla fester och andra sammankomster. Med sin höga intelligens så tillgodogör han sig alla intryck av vad han ser och läser. All kunskap tillgodogörs och sparas  med enkelhet. Lufttecken symboliserar förändringsbenägenhet, och Tvillingen är inget undantag. Han är alltid på jakt efter nya impulser och det kan ge honom ett intryck av flyktighet. Till hans positiva egenskaper hör anpassningsförmåga och hjälpsamhet. På grund av hans ständiga spänning så har Tvillingen inte de bästa nerverna. Du kan såra honom snabbt, även om han inte visar det direkt. En tvilling kan också bli riktigt arg, men han lugnar sig snabbt och oftast kommer en ursäkt strax därpå.

Läs mer om Tvillingarna eller om just ditt stjärntecken.

Horoskop.com
Vi vill tipsa om en sida som handlar om allt inom Horoskop , så här kan du naturligtvis läsa ännu mer om stjärntecken, horoskop, olika planeter och om astrologi överhuvudtaget. Det är en mycket intressant sida, som är allomfattande vad det gäller medial kunskap. Du kan även läsa om Oxen på horoskop.com.

Om semester och ledighet
Sommaren nalkas och det är inte alla som bara vill ligga på stranden. Kanske pressas du av en aktiv familjemedlem som under sommaren vill bygga om huset, anlägga ny trädgård eller lära sig hoppa fallskärm. Det viktiga är att du själv väljer vad som ger dig vila och rekreation och att du bortser från alla måsten. En del vilar bäst genom att göra något som skiljer sig från vardagen, men huvudsaken är att du själv känner efter. Vi spådamer önskar dig en trevlig sommar!

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
 Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Vi har öppet hela sommaren!
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till info@spadam.se och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här presenterar vi några av våra duktiga spådamer och coacher! 
De har gott om bokningsbara tider under sommaren:
Spådam Erika
Spådam Erika
Erika är en populär, ärlig och säker spådam som talar både norska, engelska och svenska flytande. Hon är ett medium som jobbar utan andra verktyg. Hon levererar kanaliserade budskap och hon har klarsyntheten som sin största tillgång. Hennes specialitet är relationsfrågor och hon vet mycket om barn och ungdomar. Hon coachar dig i livets svåra frågor.
Erika - 235
Spådam Eliza
Spådam Eliza
Det är självklart för Eliza att förmedla budskap från andra sidan. Hon har haft vägledning som yrke de senaste 20 åren och har lång erfarenhet av att vara rådgivare, samtalscoach och spådam. Hon använder  sin starka intuition för att få in det hon ska säga. Andekontakter förmedlas om de kommer spontant. Hon bokas med fördel.
Eliza - 245
Spådam Åse-Marie
Spådam Åse-Marie
En rutinerad spådam och coach. Hennes specialitet är relationer och hon har ägnat många år till att vägleda människor. Hon är ärlig, öppen, positiv och hennes önskan är att du ska må bra efter ert samtal. Hon finns till stöd, hjälp och vägledning i livets svåra stunder. Hon delar gärna både glädje och sorg med dig. Boka henne gärna.
Åse-Marie - 169

Inga kommentarer:

Använder Blogger.