Healing och helande samtal.

 

Spådam.se

 

Helande samtal
Många människor är oroliga av olika anledningar. Det kan vara den kollektiva oron för krig och katastrofer, eller den personliga oron för relationer, arbete eller ekonomi. Att gå runt i ett stresstillstånd är inte nyttigt, men hjälp finns att få.
 Vi rådgivare på Spådam.se är vana att hantera alla olika sorters samtal. De flesta av våra rådgivare förmedlar healing under samtalet, vilket ger ett allmänt lugn och en klarare syn på sin tillvaro. Du som kund kan även säga till att du vill ha healing under samtalet, vad gäller kroppsliga bekymmer. 
 Ofta känns denna healing som värme i det skadade chakrat, eller som en varm känsla i hela kroppen. Det kan även kännas som hettande kinder, varma händer eller som ett pirr i huden eller hårbotten. En healer tar inte av sin egen energi, utan är bara ett redskap för att förmedla healingenergi. Hon kan prata samtidigt, eftersom när man satt igång healingen så går det av sig självt. 

 

Månadens stjärntecken:
Oxen: 21 april till 20 maj
Egenskaper: Envis, beskyddande, lojal, tålmodig, uthållig, stabil, praktisk, realistisk
Element: Jord

Vänlig, mysig och ibland lite envis, det är det som kännetecknar en riktig Oxe. Han värdesätter trygghet och harmoni. Hans hem och hans bankkonto är viktigt och betyder mer för denna materialist, än att jaga efter några ideal. Oxen är realist, hans livsåskådning bygger på verklighet och målmedvetenhet. Han vet exakt hur han vill forma sitt liv och påverkas inte av omgivningens stress. Liksom de andra jordtecknen är hans världsbild nykter och konkret.

Oxen vet hur man njuter och lägger stor vikt vid att hans fysiska välbefinnande inte försummas. Detta inkluderar även god mat och dryck i riklig mängd, vilket kan visa sig som en viss tendens till rondör. Som en jordnära och tålmodig närstående är han en lojal partner och pålitlig vän. Det är säkrast att inte reta upp en Oxe, för då ser han rött och hans ilska är inte att leka med.

Oxen är en praktisk person och han avviker inte från en utstakad riktning. Han har fullt fokus på sitt mål. Han reagerar negativt på förändringar och störningar, för han föredrar att stanna i väl beprövade och slitna spår. ”Man vet vad man har men man vet inte vad man får” är Oxens måtto. Liksom de andra jordtecknen kännetecknas Oxen av uthållighet och tålamod. Den som är snäll och trevlig mot en Oxe kommer bra överens med honom. Han tar sin tid på sig när han väljer en partner, att kasta sig in i en relation för snabbt kan hända andra, men aldrig en Oxe.

Läs mer om Oxen eller om just ditt stjärntecken.

Horoskop.com
Vi vill tipsa om en sida som handlar om allt inom Horoskop , så här kan du naturligtvis läsa ännu mer om stjärntecken, horoskop, olika planeter och om astrologi överhuvudtaget. Det är en mycket intressant sida, som är allomfattande vad det gäller medial kunskap. Du kan även läsa om Oxen på horoskop.com.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
 Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra duktiga spådamer:
Spådam Britt
Spådam Britt
Britt är en erfaren spådam som är mycket lugnande för oroliga själar. Hon förmedlar automatiskt healing. Hon har hjälpt många kunder att hitta vägar framåt och hon har en lugnande inverkan på alla. Hon är utbildad helhetsterapeut och healer och dessutom mycket medial ända sedan barndomen. Med sin långa livserfarenhet är hon ett säkert kort.
Britt - 140
Spådam Anette
Spådam Anette
 Anette har stor livserfarenhet och även  en lång erfarenhet som medial rådgivare. Spådam Anette är en mycket empatisk kvinna som förmedlar sympati och healing under samtalet. Anette har i sin yrkesbana arbetat med människor i sorg och kris. Hon är varm och inkännande och vill alltid ditt bästa. Hon kan även få kontakt med anhöriga på andra sidan.
Anette - 208
Spådam Ana
Spådam Ana
Vår senaste spådam är Ana. Hon söker ditt högre jag och får in hela bilden av dig. Hon känner in, hör och ser bilder, och det blir en story av vad hon ser, som hon berättar för dig. Ana går shamanens väg och har även kontakt med naturens väsen. Hon kan rena auran på dig och renar även hem på distans. Ana har en förmåga att se hela människan. Hon är mycket medial.
Ana - 316

Inga kommentarer:

Använder Blogger.