Vad är ett kanaliserande medium?

 

Spådam.se

 

Hur vet man att man är ett kanaliserande medium?
Jag frågar Sofie som har lång erfarenhet av att arbeta med den metoden. Sofie säger: ”Man litar på det svar man får, och genom upprepade bevis så blir man säker på att det fungerar. Ju mer man litar på andevärlden desto starkare budskap får man, så det blir en positiv spiral och det känns att man är i flödet.”
Sofie får in budskap genom syn, hörsel, förnimmelser och känslor och även lukt och smaksensationer ibland. Ja, hon använder alla sinnen.
”Jag tar emot budskapen ofiltrerat genom att ha tränat bort mitt eget ego, tankar och värderingar, och bara säger vad som kommer fram.”
Ett kanaliserande medium förändrar sin medvetandenivå, och vissa kan även försätta sig själv i trance. Mediet har tränat sig att förflytta sig i olika medvetandenivåer. Till sin hjälp har hon guider eller änglar.
Automatskrift hör till denna genre. Det matas in budskap osorterat, utan filter, genom mediets skrift och precis det som kunden behöver höra förmedlas.

Hur upptäcktes din förmåga?
”Jag upptäckte när jag jobbade inom vården, att jag redan visste svaret på det som diskuterades på möten, och visste hur det skulle framföras på bästa sätt.”
Sofie tycker att det som är roligast, med att vara ett kanaliserande medium är, att man kan hjälpa människor i olika dimensioner. Dels får andevännerna framföra vad de kanske skulle ha sagt medan de var på jorden, och dels får mottagaren ett budskap från en kär vän eller anhörig på andra sidan. Båda får det svar de vill ha. Nackdelen med att ha den här förmågan, är att man får veta mer än man önskar. Människor kan också tycka det är skrämmande och tror att ett medium går och läser tankar hela tiden, vilket inte är fallet. Ett medium jobbar inte alltid, utan stänger av efter jobbet som alla andra.

Hur kan du hjälpa andra?
”Jag kan ta ner information om möjligheter som berör kunden i hennes liv. Jag ser även vad som kommer att hända, men vill inte avslöja för mycket, utan vill lämna till kunden att själv välja sitt liv. Jag ser förändringar och möjligheter som kan påverka framåt.”
Det som ska ske i livets pussel går inte att påskynda. Det tar den tid det tar. Mediet vet mer än hon avslöjar, men säger bara det som kunden är mogen att höra. Möten är förutbestämda. ”Man kan jämföra med två tåg som ska mötas på en station”, säger Sofie, ”kommer någon för tidigt eller försent så blir det inget möte just där”.
Livet är ett pussel och många bitar ska ramla på plats. Ibland fattas en bit. Man måste vänta tills rätt bit dyker upp. Olika medium ser olika bitar, det är därför spådamerna lämnar olika besked.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Vår app
På App Store eller Google Play kan man hitta vår app som är gratis. Den är bra att ha för då ser man i realtid vilka spådamer som är lediga för samtal. Man kan även bevaka så att man får ett pushmeddelande när spådamen loggar in eller blir ledig för samtal. Genom att aktivera pushnotiser på appen får du även de senaste nyheterna, t.ex. när nya rådgivare börjar eller om vi har speciella erbjudanden.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra kanaliserande medium:

Spådam Angeli
Angeli är ett direktkanaliserande medium som inte använder några redskap alls. Hon är varm och omtänksam och vill alltid det bästa för alla människor. Hon är ett av våra mest erfarna medium och har en stor kundkrets, så för att nå henne är det enklast att boka en tid. Angeli vill inte veta någonting om den person eller situation som du frågar om, utan får all information till sig medialt. Hon kanaliserar bilder som hon berättar om för dig, så att du kan bekräfta att det är rätt person som hon får information om.
Angeli - 114
Spådam Lena
Spådam Lena
 Vår spådam Lena är tillbaka hos oss efter ett år av psykologistudier. Lena är ett medium som har många sätt att få in sina budskap. Hon är kanaliserande, hon ser och hör Änglarnas budskap och hon känner in energier i kroppen. Dessutom är hon synsk och ser mycket i tredje ögat. Hon är certifierat änglamedium  av den kände Birkan Tore. Hon är intuitiv och empatisk, och hon är duktig på att sätta sig in i andras situationer. Hon är hela tiden nära sina känslor och har lätt att spegla andras känslor.
Lena - 262
Spådam Ema
Spådam Ema
Ema är ett kanaliserande medium som är mycket empatisk. Hon är en erfaren och en omtyckt spådam och som några  av  sina yrkesmeriter kan räknas hypnosterapeut, coach och föreläsare, samt samtalsstöd i sorgbearbetning. I grunden finns en gedigen utbildning som medium. Hon är utbildad i England och återvänder dit två gånger om året för att vidareutbilda sig. Hon är även regressionsterapeut och trancemedium. Hon svarar gärna på mailfrågor.
Ema - 214

Inga kommentarer:

Använder Blogger.