Få svar via mail.Ställ din fråga och få svar via mail
Du vet väl att det är enkelt att maila din fråga till oss? Inom 48 timmar har du fått svaret. Här kommer lite tips om hur du får ut det mesta av din mailfråga.

Var tydlig i din fråga. Vad är det egentligen du vill få svar på?
Läs gärna i rådgivarens profil hur hon jobbar och vilka ämnen hon är specialist på.

Nu har vi en kampanj på mailfråga. Under tiden 26/8 - 2/9 så kostar en Spådom via mail endast 199 kr (ord pris 499 kr). Så passa på att prova denna populära tjänst.

Bästa sättet att välja sin spådam

Läs presentationen.
 
I presentationen framhålls rådgivarens speciella kunskapsområden, verktyg och metoder.

Känn in via bilden.

Vi på spådam har äkta bilder, den du ser på bilden är den du pratar med.

Lyssna på den inspelade presentationen. 

Här berättar rådgivaren om sig själv och sina kunskaper. Du hör hennes röst och dialekt, om hon är snabb och energisk eller väldigt lugn.

Ge spådamen en chans att jobba.

Olika rådgivare har olika metoder för att ta in budskap, en del kräver mer tid. En del behöver vara lite tyst för att känna in. Ha tålamod.

Samtalet till spådamen. Tänk på detta:

Begränsa dig till 2-3 frågeställningar.
Fråga inte om sjukdom eller död. De flesta spådamer svarar inte heller på frågor om graviditet.
Var öppen för svaret du får, ibland visar sig inte resultatet direkt.


Månadens stjärntecken: Jungfrun
Datum: 23 augusti till 22 september
Vi är nu i Jungfruns stjärntecken.
Egenskaper: Blyg, självmedveten, analytisk, produktiv, kritisk, föränderlig
Element: Jord
Läs mer om Jungfruns stjärntecken eller om just ditt stjärntecken.

Jungfrun som singelperson
Jungfrun är försiktig och en mästare på att dölja sina sanna känslor. Hon tenderar att stanna i bakgrunden och närma sig nya människor försiktigt. För Jungfrun räknas fortfarande värden som anständighet, tillförlitlighet och ärlighet till de viktigaste. Innan kärlekens flamma verkligen börjar brinna för henne, tar det lite tid. Den mycket citerade kärleken vid första ögonkastet, kommer sannolikt inte att hända en Jungfru, även om undantaget naturligtvis bekräftar regeln. På grund av den sinnesstyrda attityden till livet, verkar en person som är född under Jungfruns tecken initialt lite sval och reserverad mot sin tilltänkta partner. Den man som blir involverad i en Jungfru, kommer snart att upptäcka att han har en omtänksam och absolut pålitlig följeslagare vid sin sida. Partnerhoroskopet berättar vem som passar särskilt bra med Jungfrun. Det enda är att Jungfrun inte fiskar i okända vatten Jungfrun är känd för att vara försiktig. Hon är dessutom sparsam med sina pengar. Du kommer därför att träffa henne mer på fyndmarknaden än i delikatessbutiken. En Jungfru gillar att knyta kärleksband där hon har tillräckligt med tid för att lära känna sin partner bättre. Det är därför det inte sällan är arbetsplatsen eller en förening, som relationer börjar. Det är inte ovanligt att det bara glittrar till, efter flera år när de träffas igen av en slump, till exempel vid en klassåterförening.

Läs mer om ditt eget stjärnteckens singelhoroskop på Horoskop.com.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra mest erfarna rådgivare:
Spådam Erika har arbetat länge hos oss nu och är mycket populär. Hon talar flytande engelska och norska förutom svenska. Hon har på senare tid gått kurser i meditationsteknik och kan på ett bra sätt hjälpa dig att få in rutiner i meditationen.
Erika har god kontakt med andevärlden och kan ta in budskap från dina nära och kära. Erika har de mediala kunkaperna nedärvda i släkten och hon har dessutom en stor erfarenhet av livet och dess bekymmer. Hon använde sina sinnen och får in känslor och sinnesstämningar. Hon behöver en fråga eller namn att länka in på.

Erika - 235Spådam Siri är en av de spådamer som arbetat längst på Spådam.se. Ni träffar henne på mässorna. Hon är problemlösare och hittar ganska snabbt till kärnan på problemet. Hon är starkt intuitiv, får budskapen direkt genom munnen, som att hon bara vet. Hon har speciella kort som hon lägger för att få ledtrådar. Siri är jordnära och har kunskaper inom skola, barn och ungdomar. Hennes specialitet är relationsproblem. Siri är synsk och letar gärna efter försvunna djur och saker, och hon hittar spåret om det inte är för gammalt.

Siri - 118Spådam Åse- Marie är en av våra mest erfarna spådamer. Hon är öppen och positiv och hennes önskan är att du ska må bra efter ert samtal. Möjligheten finns till stöd, hjälp i livets svåra stunder. Hon delar gärna både glädje och sorg med dig. Hon använder sina tarotkort för att vägleda dig. Hon ger alltid raka svar och säger som det är, men hon är också noga med att du ska ta dina egna beslut. Med sin livserfarenhet kan hon hjälpa dig med relationsfrågor, ungdomar och företagande. Hon tar andekontakt och har hjälp av guider, pendel och tarotkort.

Åse-Marie - 169Inga kommentarer:

Använder Blogger.