Enkel chakrameditation

Kära!
Ibland får jag upp till en kund att dom behöver rena sig och göra en chakrakoll/meditation/rening/balansering. Jag gör så här: Sitt/ligg bekvämt. Börja med rotchakrat färgen röd, andas in färgen med chakrat andas ut röd också gör detta det antal gånger du bestämmer själv. Fortsätt sedan med alla färgerna uppåt. Vips så har du hjälpt dina chakran att ha rätt vibration och du har fått en stunds avkoppling/boost eller vad du väljer. Rena mig brukar jag göra i duschen, dvs  allt som jag inte behöver rinner ner i avloppet, jag tänker mig sen att jag fyller på med rent vatten eller att jag ligger och flyter i valfri älv det blir också en sorts meditation. Det finns ingen tidsaspekt i hur lång eller kort tiden blir det bestämmer du själv. Känner du dig klar så är du det. Känner du att ett särskilt chakra behöver lite extra omsorg så ger du det. Man behöver inte krångla till det, enklast är bäst då brukar det också bli av.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.