Tillit, vad är det och hur fungerar det?
Tillit, har du det, vad är det egentligen?

💜💜💜💜


Älskade medmänniska, visst borde Du också ha tillit? 

💜💜💜💜

Vi förstår saker för att senare förstå det ännu mer, sen landar det djupare och då förstår vi det mer på ett medvetet sätt. Visst är livet underbart?

Och ju mer vi förstår så inser vi hur lite vi egentligen förstår, livet har obegränsade möjligheter, det är bara vi själva som sätter dessa begränsningar.

Lika så är det med just tillit, när denna ”funktion” fungerar med tillit, så är det magiskt, verkligen magiskt och obegränsat.

Hur fungerar det då?
Först och främst, så har vi alla tillgång till det, det finns helt gratis att praktisera och ha det i våra liv, vill du ge dig själv den chansen?
Att ha tillit i vårt liv är en känsla som gör att vi kan koncentrera oss att vara mer närvarande i andra saker, det dämpar oro och en frid kommer inom oss. Lyckokänsla helt enkelt och att livet är pålitligt som just till och lit är, att lita på, att ha tilltro och bli litat till. Litar du på dig själv?

Läste någonstans att våra hjärnor är förprogrammerade med att leta faror och hot snarare än att leta glädje och njutning, det kallas för ”Negativity bias” så det finns en förklaring till att vi inte alltid har tillit, fast vi kan träna vår hjärna med det, den är mycket formbar och utvecklas varje dag. Sedan är den även mycket lättlurad, kan vi lura den åt det negativa rädslornas håll, så kan vi lura den åt det positiva hållet med.

Det blir som vi tänk, vi får det vi attraherar och visualiserar, det kommer på ett eller annat att in i ditt liv. Till en början i små mängder för att senare i överflöd, för överflöd finns tillgängligt för oss alla, tro på det för tillit är energier som vi kan attrahera. Här kommer attraktionslagen in också, det vi attraherar kommer till oss, som vi säkert alla har hört!
Det är ganska enkelt, vi ska veta/känna/se och att ha förtroendet för det, att vi redan har det vi vill ha, med en vetskap att det redan är klart, ja, så enkelt är det…

MEN, varför är det så svårt?
Livet kan vara mycket svårt, men vi kan göra det enklare. Vi tror helt enkelt inte på det av olika orsaker. Osäkerhet, rädslor, kontrollbehov o.s.v. Bästa sättet är att se detta du vill framför dig, sedan lägga in det i din aura och sen helt enkelt släppa det, där har du tilliten.
Du VET att det är som du vill med din önskan, det har redan hänt.

MEN, varför fungerar det inte ändå?
Hur har du det mer tilliten? Skämt och sido, kanske du behöver de tre T:na, Tillit, Tålamod och Tacksamhet med dig på vägen.
Nu blev det krångligt, inte alls, detta är helt naturligt inom oss och berikar hela vårt liv för övrigt. Tålamod är något vi alla prövas på, så börja med tacksamhet.

Känn tacksamhet att du har möjligheten att påverka med just tillit, och sedan har du med tålamod, vänta nu, nu ska jag fokusera på tre saker? Hur ska detta gå till? En sak i taget tills du ser att dessa tre är sammanlänkade, alla tre är lika viktiga på din vandring här på jorden, så börja praktisera en i taget, börja med tacksamhet, vad är du tacksam över?
Kanske du redan har klarar av det och att allt ska synkroniseras runtomkring dig, det händer mycket på ett osynligt plan, tills detta sker det du vill. Du kanske ändå står kvar i kontrollen, rädslan och tvivlet det som inte alls gynnar dig, utan är i det som endast förgör dig. Kanske det kommer senare på grund av din livsväg du vandrar, något du ska lära dig via någon/något, men helt klart värt att praktisera, du har inget att förlora.
Är det då onödigt att be om det? Inte alls, det kommer för eller senare, för din själ vet vad som är bäst för dig.  

Vad har du att förlora?
Just det, vad har du att förlora på att förvänta dig det bästa? Ingenting alls, och det enda som händer är att du är glad och förhoppningsfull, och sånt kan man inte vara i onödan. Jag sa ju att det är busenkelt, fast vi människor krånglar till det så mycket av förklarliga skäl.

Så va snäll mot dig själv och döm dig inte för hårt, detta är en träning, att träna just tillit. Tillit kan bara komma från dig själv, det är du som bestämmer över ditt liv.

När du har tillit till universella lagarnas kraft, så kommer ditt liv att förändras och en mer trygghet kommer i din unika väg, sanningens väg.

Fokusera på vad som verkligen är meningsfullt och viktigt för dig och vad som gör dig glad. Visa känn tillit och du kommer att uppleva mer glädje, tacksamhet och spricka ut som en ny blomma, där finns mycket att beskåda, du har detta inom dig redan.

Affirmationer!
"Jag överlämnar mina bekymmer och rädslor
Allt uppdagas vid det mest perfekta tillfället
Allt är bra i mitt liv
Jag väljer tillit framför tvivel
Jag kommer ihåg mina drömmar och förstår intuitivt deras symbolspråk"

 💜💜💜💜
"Jag tackar för alla gåvor som jag tar emot varje dag
Allt är möjligt för mig nu
Alla dörrar är öppna
Jag bjuder in framgång i mitt liv
Jag omfamnar nya möjligheter"

Jag har tillit till att allt sker till mitt högsta bästa!
Testa vettja!

Läs gärna mina andra inlägg!


 Livsljuskram 💜


Inga kommentarer:

Använder Blogger.