Så blir din höstDet står i stjärnorna...


Undrar du hur din höst blir. Våra duktiga stjärntydare och spådamer hjälper dig. 

Låt våra duktiga stjärntydare och siare spå din höst. Just nu spår vi i stjärnorna och hjälper dig som har frågor om kärlek, arbetsliv eller familjefrågor. Med mångårig kunskap och lång erfarenhet av att spå har vi stor träffsäkerhet. Välkommen till vår sajt Stjärntecken där vi hjälper dig.

Erika har relationsfrågor som specialitet. Kontakta Erika här.

Solveig har god människokännedom och kan ungdomar och beteende kopplat till unga människor. Kontakta Solveig här.

Titti är starkt medial och får lätt kontakt med andra sidan. Henne får du kontakt med här.
 

Vad innebär det att Boka en tid med en av våra Spådamer?

Vet du att du kan boka en tid med en våra Spådamer eller Medium via Bokningslinjen.

För att du enkelt ska få kontakt med oss och få den vägledning du efterfrågar har vi skapat bokningslinjen. Via bokningslinjen kan du boka en tid som passar dig. Med bokningslinjen slipper du onödig väntan i telefon eftersom det är vi som ringer upp dig på den bestämda tiden. Kostnaden är densamma som den vanliga Spålinjen och samtalet bryts automatiskt när samtalstiden har tagit slut.

Det är väldigt enkelt att boka en tid och på hemsidan bokar du via Spådamens personliga sida genom att trycka på knappen Boka. Går du in via mobilen hittar du de olika alternativen genom att klicka på den gråa rutan mitt på sidan, den som innehåller pilar i olika riktningar.

Vill du boka en tid med Angeli? Angeli är en av våra mest anlitade Spådamer. Hon är intuitiv och starkt medial. Angeli är sig själv i alla lägen och är känd för sin människokännedom och sin förmåga att få kontakt med alla hon talar med. Läs mer om Angeli här. 

Följ gärna vår inspirerande blogg
Varje vecka bloggar våra Spådamer om ämnen som kärlek, arbetsliv, ekonomi och självkänsla. Ämnen som våra Spådamer kan väldigt mycket om och som vi också får många frågor om. Låt dig vägledas av vår blogg och våra kända Spådamer. Den här veckan bloggar vi om kärlek, relationer och hur man håller liv i en relation.
Vi önskar er en fortsatt glad sommar!

Inga kommentarer:

Använder Blogger.