Nu är vi på de stora mässorna!


Närakryssning och Harmoniexpo

För oss på Spådam.se är oktober en mycket viktig månad. Det är då vi har chansen att träffa kunderna ansikte mot ansikte.
Den 13-14 oktober kliver vi ombord på båten till Åland, med Tidningen Näras årliga kryssning. Vi har varit med flera år nu och det är mycket roligt. Vi fyller kappsäcken med en massa presenter som vi delar ut, och vi delar ut gratis samtalstid till nya kunder. Den som vill får ringa direkt från båten. Är du redan kund hos oss, kom förbi och säg hej och du får ta med dig t.ex. nyckelband, miljökasse och en spegel från vårt bord. Vi kommer även att sälja bokningsbara tider med kraftig rabatt (299 kr istället för 499 kr). Ta fram din Swish och gå till Siri på däck 8, så bokar hon in åt dig. Kontanter går också bra.

Våra representanter har lila jackor, och du kan fråga dem om allt du undrar över vad det gäller praktiska saker, exempelvis hur man ringer, hur man betalar, hur man bokar sin rådgivare, hur man laddar ner vår app etc. Vi blir mer än glada om du kommer och pratar med oss.


Kampanj
Vi kommer att dela ut ett vackert guldsmycke i 18 karat från Guldfynd, till den av er som kommer till vårt bord med 5 vänner som inte har ringt oss tidigare. Dina vänner får gratis samtalstid och du får smycket (värde ca 400 kr). (OBS! Begränsat antal.) Du hittar oss på däck 8 där mässan är. Vi har även representanter utanför matsalen som kan hjälpa er att hitta rätt. Väl mött på Närakryssningen!

Harmoniexpo
Efter flera års deltagande på de stora mässorna är vi välkända och populära. På Harmoniexpo i Solna den 26-27 oktober finns vi som vanligt vid gaveln på AB hallen i monter 16. Vi delar ut presenter och säljer bokningsbara tider till rabattpris även där. Kom och besök oss och presentera dig gärna som stamkund så ska vi se om vi trollar fram något extra. Dina vänner som inte tidigare registrerat sig för nyhetsbrevet får gratis samtalstid.

För dig som stannar hemma så är linjen öppen som vanligt. Det går även bra att skicka in en mailfråga.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider.

Är du ett duktigt medium eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.


Här nedan presenterar vi några av våra mest erfarna rådgivare:
Spådam Maili
Spådam Maili
Maili är en mycket erfaren sierska. Eftersom Maili har sina rötter i Finland så kan hon även spå dig på finska. Hon har blivit flitigt anlitad av våra kunder under många år och har stor erfarenhet av att hjälpa människor. Hon har haft gåvan hela livet och har 19 års erfarenhet av att läsa i tarotkort, och att läsa av energier. Maili ser bilder och bara vet en massa som hon kan förmedla. Hon har lätt för att prata och får många budskap. Boka henne gärna då hon är svår att nå.
 
Maili - 128
Spådam Angeli
Spådam Angeli
Angeli är en av de spådamer som jobbat längst på Spådam.se. Hon är eftertraktad och ibland svår att nå och därför rekommenderar jag att man bokar henne. Angeli arbetar rent medialt och helt utan verktyg. Hon har kontakt med änglar och guider och hon är kanaliserande. Hennes milda omhändertagande sätt gör att man känner sig trygg och gärna återkommer som kund. Om du har specialfrågor om Universum och vad som händer där så vet Angeli mycket om det.
 
Angeli - 114
Spådam Ingaliz
Spådam Ingaliz
Ingaliz är energikänslig och vet direkt vad som rör sig runt dig. Hon är en medmänniska som lyssnar till dig och har ett stort varmt hjärta för alla människor. Hon ger dig kraft till att stå för den du är och vad du vill!  Ingaliz är seriös, rak och ärlig. Hon är starkt medial och kan förmedla budskap från nära och kära. Hon spår på det traditionella sättet i vanliga spelkort. Hennes guider är hennes mormor och gudmor. Spådam Ingaliz är noga med att samtalet ska vara respektfullt och med förtroende.
Ingaliz - 153
Betalnummer:
0939-2990

(19,90 kr/min.)

Fakturalinje:
08-505 23 880

(21,00 kr/min.)

Inga kommentarer:

Använder Blogger.