Gratis julklapp

Julen med förväntan och stress

Julen kan vara en svårt tid för många och av erfarenhet vet vi att många behöver någon att prata med, under tiden före och runt jul och nyår.
Stressen med att hitta julklappar, ekonomiska påfrestningar, planeringen och alla olika val av vilka man ska umgås med, kan var övermäktig.
Det är nu alla relationer sätts på prov, både när det gäller ens partner, släkten eller barnen. Stora förväntningar leder ofta till svåra besvikelser.

Saknade av de som var med förra året kan också vara jobbig om det varit en separation eller om någon lämnat jordelivet under året. Vi på Spådam.se vet allt detta och kan vara till tröst och uppmuntran om någon bara behöver prata en stund. Ensamheten kan vara svår, men vi finns här. Vi har öppet alla dagar året runt och så även under helgerna.

Glöm inte att denna mörka årstid även har sina ljusa stunder. Det är helt ok att krypa under filten på soffan och tända ett ljus, läsa en god bok eller se en serie. Många gläds även åt advent  och ljusets återkomst den 21 december.

Vi vill ge en julgåva till våra kunder
Som en uppskattning till våra kunder delar vi ut ett litet paket med saker som vi även brukar dela ut på mässorna.
Julpaketet innehåller 2 pennor, en förstorningsspegel (sminkspegel), en kortlek och ett nyckelband.
För att få paketet ska du maila till [email protected] och skriva Julgåva i rubriken. I mailet skriver du namn och bostadsadress, så att vi kan posta paktet till dig.

Paketen räcker till 100 personer, så se till att vara snabb! Först till kvarn gäller!
Senaste dag att maila för att få gåvan är 15 december.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider.

Är du ett duktigt medium eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra duktiga rådgivare:
Spådam Jasmina
Spådam Jasmina
Jasmina har kommit tillbaka till oss efter ett par års studier. Hon kommer från en släkt av klart seende kvinnor. För henne är den mediala världen en del av vardagen. Hon är klart seende, klart hörande och inkännande och hon får även mycket budskap i drömmar. Hon vägleder med lugn och behaglig röst. Hennes redskap är tarotkort, änglakort och orakelkort. Hon förmedlar budskap mellan dina och hennes guider. Jasmina talar svenska och bosniska och tar även gärna samtal från Norge.
Jasmina - 182
Spådam Gabriela
Spådam Gabriela
Gabriela är ny i vårt team av duktiga rådgivare. Hon läser energier på alla nivåer. Hon tar in budskap med sin kropp, fysiskt, känslomässigt och själsligt. Hon är klarsynt och spår helst helt utan redskap, men ibland tar hon numerologi, sina tarotkort eller orakelkort till hjälp. Hon har fjärrsyn och hon hittar borttappade saker och bortsprungna djur. Hon kallar sig helst vägledare då hon kan hjälpa dig att hitta dina vägar. Gabriela är speciellt intresserad av de djupaste frågorna du kan tänkas ha.
Gabriela - 279
Karlene
Spådam Karlene
Karlene är erfaren som medium. Hon har jobbat länge hos oss. Hon är född medial och  hon spår via kanaliseringar och tarot och även med sin glaskula. Hennes styrka är att hon känner in och hör mycket och pratar med orden som hon hör, hon ser även för sin inre blick vad som ska hända. Hon arbetar med färger och hon är synsk, och hon kan även se och rena din aura. Karlene har inga problem att få kontakt med dina anhöriga på andra sidan. Förutom svenska pratar hon flytande spanska.
 
Karlene - 216

Inga kommentarer:

Använder Blogger.