Runornas magi - Spådam Cammie


 På Spådam.se finns många duktiga och mediala medarbetare som gärna hjälper dig med dina frågor kring livet, jobbet, kärleken och ekonomin. Alla spådamer är unika och har olika kompetenser. Du kan naturligtvis även få medial vägledning av våra guider också. 

Cammie är en av de nyare spådamerna på linjen och hon arbetar med tarotkort, kristaller, spåkula, reikipendel med ametist, orakel- och änglakort, intuition och med runor. Dessutom kan Cammie skicka distanshealing till någon situation, person eller händelse eftersom hon är certifierad Reikimaster. Ibland tittar hon efter borttappade saker men spår inte om sjukdom, död eller graviditet. 


Runor är ett mycket gammalt sätt att spå. Cammie använder sig av stenar av ametist; alla med en specifik runa tryckt i guldfärg samt en kortlek med runor när hon spår. Oftast spår hon livet i stort eller det du behöver ta med dig just den stund du ringer in till linjen. Då var det meningen att du skulle höra just det budskapet. Cammie kastar ut stenarna och drar ett kort.


Runor härstammar från den nordiska mytologin där gudarna spelar en central roll. Sedan bronsåldern har det hittats fynd på runor i grottor. Den som har läst lite språkhistoria vet att runorna går tillbaka till fornnordiskan. Runorna bestod av 24 runtecken som hade olika betydelser. Det anses tillhöra den gamla runraden. Omkring 800 började man skapa ett nytt runsystem. Det kom att kallas yngrerunraden som endast hade 16 tecken, vilket betydde att ett tecken kunde ha flera ljud. Den yngre runraden även kallat futharken är den som vi mest förknippar med runor.

Ordet runa betyder hemlighet och det är mycket mystik kopplat till runor. Runor används som spådom, healing och som vägledning.

Är du nyfiken på bli spådd med runor eller andra ovannämnda sätt; ring gärna till Cammie som har direktnummer 292.
Inga kommentarer:

Använder Blogger.