Tecken från Universum & änglarna

 

Tecken från Universum/änglarna


När de kommer till tecken så är de många och gäller att hålla ögonen öppna för ibland är de lätta att missa och ibland blir de t om tjatiga. 

Tecken kan komma i form av upprepande nummer så kallade änglanummer som t ex 11, 22, 33 osv som du kan uppmärksamma att när du kikar klockan eller annat så upprepar sig ofta i en period.  

Tecken kan också dyka upp i fjädrar som betyder olika beroende färg på fjädern, hjärtan dyker upp i t ex stenar eller fläckar som visar att bättre tider är på väg i kärlek det kan vara tecken från andra sidan eller helt enkelt att kärleken är på väg. Du känner på dig vad det betyder för det är alltid kopplat till situationen du befinner dig i.

Tecken kan också dyka upp i budskap som är träffande t ex i sociala medier eller musik på radion som känns i hjärtat. 

Ser du en regnbåge? Det betyder ofta hopp att allt löser sig för dig så oroa dig inte. 

Djur som är oväntade som korsar din väg är också tecken, växter med, drömmar kan komma med symboler till dig med budskap.

Kom ihåg att tecken är aldrig en varning utan en bekräftelse på att ge inte upp fortsätt framåt ! Tacka alltid för tecken och om du känner dig vilse så be Universum och änglarna visa dig tydliga tecken för att visa dig att du är på rätt framåt. 


Ljus och kärlek till er Amanda (287) 

Inga kommentarer:

Använder Blogger.