Ett annorlunda horoskop.


Horoskop - Träd

 

Horoskop 
Det finns olika horoskop i olika delar av världen, så alla horoskop är inte inriktade mot stjärntecken, vilket är brukligt hos oss i västvärlden, i modern tid. Som exempel kan jag nämna det Keltiska trädhoroskopet som istället passar in med olika dagar på året eller kortare perioder på till exempel en vecka. Det är inte så känt, och kanske lite svårt att använda i dagligt bruk eftersom man kan tycka att det är lite ologiskt. I det Keltiska horoskopet särskiljer man 21 olika träd och varje träd har en betydelse för vissa dagar eller veckor. Så beroende på när man har födelsedag kan man läsa om just sitt trädtecken. Ofta planterades träd när ett barn föddes, och då skulle det ju vara trädet som passade med just den födelsedagen.
Vi går in i en period snart, där  Avenbok är det aktuella trädet. Perioden är 4-13 juni och 2-11 december. Kännetecknande för en person född i Avenbok är psykisk och fysisk styrka, och hon är realistisk och materialistisk. Personen född i Avenbok är även en trofast lojal vän och beskyddande partner. En Avenbok talar inte tomma ord, utan låter handlingarana tala. Han är även målmedveten och orubblig, och har svårt att erkänna sina misstag.

Månadens stjärntecken 21 Maj till 21 Juni   
Vi är nu i Tvillingarnas stjärntecken.
Egenskaper: Kvick, kommunikativ, ytlig, nyfiken, självständig, modig, impulsiv, stressad
Element: Luft
Läs mer om Tvillingarnas stjärntecken eller om just ditt stjärntecken.

Kampanj på mailfråga fram till den 8 juni. Nu endast 299 kr!
Vi sänker priset på mailfråga under denna tid så passa på att prova det om du inte gjort det förut! 
Du går in på Spådom via mail och väljer  betalsätt, rådgivare, fyller i dina personuppgifter och ditt mobilnummer. Var mycket noga med att mailadressen är rätt. I rutan för meddelande skriver du din fråga. 
 Tips för att få ut mycket av mailfrågan är:

  • Var konkret och utförlig i din fråga.
  • Fokusera på 2-3 frågeställningar.
  • Många spådamer spår inte i graviditet, och en del spår inte om tredje person.

Rådgivaren har 48 timmar på sig att svara, och hon betar av svaren i tur och ordning.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra duktiga rådgivare:

Spådam Camilla
Spådam Camilla
Camilla är en av våra mest erfarna rådgivare. Hon har direkt kontakt med Universum och tar in  energierna från dig och lyssnar in budskap från sina hjälpare. Spådam Camilla jobbar metodiskt och lugnt, och känner in var det finns stopp och blockeringar i ditt liv som som gör att energierna inte flödar på det sätt de ska.De energier som finns i ditt inre återspeglar direkt de energier som finns i det yttre, så oavsett om din fråga rör kärlek, ekonomi, jobb, hälsa eller relationer så kan Camilla hjälpa dig framåt.
Camilla - 119
Spådam Anette
Spådam Anette
Anette kan koppla upp sig var som helst bara det är lugnt och bekvämt och hon får svaren inom sig. Hennes svar kommer direkt från Källan och hon svarar på det mesta du behöver ha svar på. Ibland ska du inte ha svaret och då säger hon det också. Anette har i sin yrkesbana arbetat med människor i sorg och kris. Hon är en varm inkännande person som alltid vill ditt bästa. När det gäller anhöriga på andra sidan så får hon in ord och speciella kännetecken, och hon beskriver utseende och framför deras budskap.
Anette - 208
Spådam Sari
Spådam Sari
Spådam Sari är mycket efterfrågad och arbetar nästan uteslutande via bokningar. Hon arbetar som medium helt utan redskap. Sari är ett synskt medium. Hennes egen rena kanal vägleder dig när du ringer. Hon förnimmer via bilder, hörsel, känslor i sin kropp och hon bara vet svaret. Hon kan redan innan samtalet ha fått upplysningar och budskap som ska förmedlas. Genom sina guider och dina guider kan samtalet redan ha påbörjats. Sari förmedlar anhörigkontakt om den kommer spontant från andra sidan.
Sari - 269


Inga kommentarer:

Använder Blogger.