Har du vaknat i motgång eller framgång?💜💜💜💜


Har du vaknat i motgång eller framgång?


💜💜💜💜

Kära medmänniska hur leker livet med dig nu för tiden? Står du inför en förändring och det känns spännande, eller känns det kanske skrämmande och livet leker inte alls?

Motgångar kan vara både skrämmande och spännande på en och samma gång. Har du tänk på att en motgång faktiskt menas med att du går mot någonting? Ja, om vi vänder på det ”gång-mot” Finurligt va?

För tänk om det är just så, att vi har tänkt fel om detta med motgång? 
Vi vill utvecklas och bli bättre eller hur? för egentligen finns det inget dåligt då vi ”bara” kan bli bättre, på allt dessutom. Vi förändras, transformeras och förbättras hela tiden, som är livets gång, du har din ”gång-mot” din egen utveckling.

Än att tänka att det är ett hinder snarare än en möjlighet. Vore inte det någonting bra? Fick till mig ett fantastiskt uttryck för länge sedan som jag bär med mig och vill dela med er.

”Inför varje motgång, så kommer det alltid en ännu större framgång”


Mycket handlar om att följa flödet som vi befinner oss i. Uppför blir en utveckling och nedför så följer man forsen med lätthet, det är då belöningen kommer och allt går lättare, förvänta dig det för man kan aldrig ha varit glad i onödan.

Om ingen gång-mot kom, så skulle vi stå stilla då kan det bli för mycket stagnation. Vi kan ha perioder i livet som ger oss detta som jag vill kalla ”vilan-inför-något” som är framgång, och att bara vara medveten i varandet. Vilket är helt sunt att vänta in sig själv, att ta en paus och låta kropp och själ sammanlänkas än mer.

Efter denna vila så händer det igen, till en gång-mot någonting som då kommer att fungera lättare, för livet lär oss att börja ta saker och ting med mer lätthet än att ”tro” att livet bara är en livsläxa. Jag vill inte kalla livet för en läxa, det som är ett ganska så känt uttryck idag och känns mer som ett straff. Jag tycker livet är mer som en plan med karta, en livsplan helt enkelt.
Detta ämne ska jag prata med om vid ett annat tillfälle.


”Glöm ej att leva min vän, dagen som gick, kommer aldrig igen”


Läs gärna mina andra inlägg!

Livsljuskram 💜
Annika - 226Inga kommentarer:

Använder Blogger.