Hur ska man finna rätt partner ?Ja, den frågan har vi nog vi alla undrat många gånger. Men egentligen så handlar det bara om att finna sig själv. För hur i fridens dagar ska vi finna rätt partner innan vi vet vem vi själva är ? Hur skulle vi finna rätt partner innan vi har utvecklats klart?

Så allt grundar sig på vår utveckling just nu, och antingen så finner vi ingen partner alls för att vi inte är redo eller så finner vi rätt partner. Och att vi gör ett byte av partner beror på vår egen utveckling, förändring och att vi behöver spegla oss själva och våra egna sidor som vi annars inte konfronterats med själva.

För det är så viktigt att ta ansvar för sin egen utveckling.Om din önskan är att bara få kärlek snarare än att ge kärlek är det sannolikt så att inget förhållande kommer att vara rätt för dig. Du har i så fall först en del jobb att göra med dig själv innan någon kommer att vara rätt för dig.

Men du behöver däremot inte vara perfekt på att älska dig själv — alla tvivlar vi ibland — men du behöver i alla fall jobba på att lära dig ta ansvar för hur du ser på ditt eget värde, din tillräcklighet och trygghet.

Vi är alla så olika, en del av oss flyr undan i alla relationer ,medan  vissa inleder en relation snabbt även om vi känner oss tveksamma redan i allra första början. Och då kan man undra sig varför vi gör så ? Jo, det handlar om att vi inte litar på vår inre magkänsla.

Då kommer vi till den väsentliga frågan, hur ska vi då kunna finna rätt partner om vi inte lyssnar till den inre känslan, och "vi hela tiden stänger av vår logik" med att kanske tänka att denna man är ju så trevlig,  varför kan jag inte älska honom osv.....Det är så lätt att  hitta andra tankesätt/möjligheter än vad vår "magkänsla" egentligen redan vet och talar om för oss redan vid allra första början.

Ett sätt att märka detta är att det finns flera som man kan känna samma sak för...alltså är denna person inte speciell. Vi måste lära oss att skilja på attraktion. Sann attraktion och det vi önskar i vårt hjärta. Det finns olika typer av attraktion och endast om vi är ärliga mot oss själva och plockar bort våra rädslor får vi det sanna svaret.

 Och allt handlar om energivibrationer.Detta är inget vi medvetet går utifrån utan detta är energier vi bär med oss. Så om vi inte funnit rätt partner beror det på att vi troligtvis har något mer att göra klart och på det viset förbereda hans/hennes ankomst innan vi skall mötas. Och jag kan ge ett exempel: Låt oss säga att du befinner dig på en energinivå 6. Där det inte finns någon partner för dig. För du kanske måste upp en frekvensnivå för där finns han/hon, eller så får du gå tillbaka till en lägre frekvensnivå (vilket du inte vill )Om du då skulle möta en man på en lägre nivå blir inte DU attraherad av honom. Han blir det av dig men du är inte intresserad. Samma sak om du möter en man på högre frekvensnivå  då blir inte HAN intresserad för att du ligger ju på lägre frekvensnivå.

Simpelt skulle man kunna säga att vi attraherar det vi är. Så något att tänka på är att DU måste vara rätt partner för att hitta rätt partner.

Ju bättre du är på att älska dig själv, desto större chans har du att attrahera och behålla ett kärleksfullt förhållande.

Att finna kärleken är inte lätt och det är inte meningen att det ska det heller. För hur mycket skulle vi uppskatta rätt man/kvinna om det fanns många av dem? Att finna rätt partner och hållas av av den är nog bland den största lyckan vi kan finna här. Men vägen är lång och alla som har partner lever långtifrån med den den egentligen skall ha i slutet så ni som inte funnit rätt än....det kommer, det är dig universum väntar på. Det är du som måste bli klar med dig själv.

Det finns så mycket jag kan berätta om just kärlek och relationer, men det får räcka för den här gången:)

I ljus och kärlek!

Kram Zanna kod: 152

Inga kommentarer:

Använder Blogger.