Osynliga hjälpare.

Det är ett ämne som jag är väldigt intresserad av så därför vill jag skriva om det, jag är övertygad att det finns något mer runt omkring oss som vi inte alltid kan uppfatta med blotta ögat.

Hjälparna eller vår andlige vägledare finns vid våran sida, märkbara för vissa och vissa märker ingenting av att de finns med oss. De är diskreta och följer oss tack och lov inte med in på toaletten eller i sovrummet.När vi föds så tilldelas vi en men när någon av våra nära och kära eller någon som stått oss nära avlidit så kan det hända att de träder in som extra hjälpare. Om man är en person med stark paranormal förmåga har man ofta många vägledare, men då ej döda släktingar utan mäktigare väsen som beskyddar och bistår dem.

Oftast har kvinnor en manlig hjälpare vid sin sida och männen har en kvinnlig hjälpare.Det är inte ovanligt att man kan ha en indian med sig beroende på att det folkslaget stod närmast naturen och deras kännedom om "den andra världen" var mycket stor.Man tilldelas sin vägledare beroende på vad man har för uppgift här på jorden.Våra hjälpare är själar som vandrat färdigt och får ett sista uppdrag innan de går över i en ny dimension. För vi omges ju av okända dimensioner. Det verkar vara en stegvis vandring uppåt från den ena sfären till den andra.

De högsta och mäktigaste hjälparna är långa, högväxta, blonda och blåögda. Om du inte känner av deras närvaro skall du inte misströsta.

De som ser/känner är inte "utvalda" eller priviligerade varelser. De har endast ett starkare mottagningssinne som till exempel att en del människor har ett bättre musikalist gehör. Men man kan träna upp sin förmåga genom att bli mer medveten om deras närvaro och att vi arbetar på att underlätta den, ju starkare blir den.Ju starkare och ju mer vibrerande aura man har desto lättare är det att få kontakt.Det är ett jättebra sätt att meditera och söka kontakt den vägen, för att komma på samma frekvens som de befinner sig på.Och då stimulerar du din mottagningsförmåga till andevärlden.

I början får man oftast kontakt genom olika symboler,bilder, färger eller i drömmar.Man kan få ledtrådar att jobba vidare på.När jag får kontakt med andevärlden så ser jag bilder och frekvenser i högra ögonvrån, fråga mig inte varför, men så fungerar det för mig.Ofta så pillar dom mig i håret för att göra sig uppmärksammade.Ibland kan man känna kyla, stickningar av deras energier.Smekningar på kinden eller strykningar över ryggen.

Barn har en förmåga att "se" den andliga världen lättare än vad en vuxen kan ha.Man kan höra barn som har "låtsaskompisar" Jag minns en händelse när min son var liten och kom ut till mig i köket och berättade att han såg sin gammelmormor stod rakt igenom hans ishockeyspel i rummet. Varför gör hon det? frågade han mig.Jag visste nog inte vad jag skulle svara just då.Gammelmormor var död sedan några år tillbaka då.En annan gång så undrade han vem som stod i vårat köksfönster och tittade på oss när vi åkte iväg med bilen. Mamma, tjejen med flätorna tittar på oss nu.Ja,i den lägenheten hände det ofta märkliga saker.

Hur kan man upptäcka sina hjälpare om man inte känner av deras närvaro?Jag har ett tips som jag provat och det är att jag tog ett par gamla galgar från min gamla mormors garderob. Det fanns såna där galgar som gjordes av metall förr i tiden. Jag knipsade av 2 raka längder på cirka 35 cm långa och så böjde jag en skarp vinkel på 5 cm på varje metallpinne. Så fick jag två stycken "pekare". Man kan börja med att träna på sin aura, den är lättast. Auran är en yttre kropp som varje människa har. Den förändras varje dag beroende på hur dagen har varit. Om dagen har varit bra då har du en stor aura och har du haft en dålig dag är den liten.

Du kan prova med att någon hjälper dig genom att ställa sig framför dig med varsin metallpinne i sina händer. Kolla att inga blommor är i närheten. Även vattenådror och svarta och vita linjer genom landskapet.Annars får man reaktion av dessa i pinnarna.Finn en lugn plats, vänd er emot varandra med pinnarna i brösthöjd på din kompis.Det är viktigt att man är avslappnad i händer och överarmar ner längs kroppens sidor när man håller i metallpinnarna.Håll i pinnarna i kortändarna men stöttande med tummarna och mot det yttersta vecket på pekfingrar och långfingrar, det skall vara en 1/2 cm tomrum mellan kanten och pekfingret och pinnarnas långa del. Gå sakta emot varandra.Håll löst i pinnarna. När pinnarna når auran så viker dessa åt sidorna. Händerna skall man hålla cirka 10 cm ifrån varandra. Öva dig fram, normalt skall auran vara 1-2 meter vid. Synska och starka personligheter har en aura på flera meter. Då får du backa.

Träna på att finna din andliga hjälpare: Låt nu din kompis ta ett steg åt vänster, så har du banan fri. Gå nu till höger om din kompis. Oftast händer ingenting men det finns en del som har sin hjälpare till höger. Om nu pinnarna plötsligt viker sig åt sidorna för ingenting då har du en hjälpare där. Om pinnarna däremot pekar rakt fram så finns det inget där. Be då din kompis att gå ett par steg åt höger och gör likadant på hans/hennes vänstra sida.Då brukar det hända att pinnarna viker sig utåt., det är hjälparens aura. Beräkna hjälparens aura en till halvannan meter åt alla håll. Då ser du vart han står.Oftast bredvid men ibland snett framför eller snett bakom.

Du finner din hjälpare där du mest behöver den. Bakom dig då är du en handlingskraftig och stark person som reder ut svåra situationer själv. Om du är gravid finns din hjälpare oftast framför dig som bästa beskydd. Om pinnarna pekar högt uppåt är den en manlig hjälpare men om dom pekar rakt fram är det en kvinnlig hjälpare.

Öva dig själv genom att hålla i pinnarna och ställa frågan vart är mina hjälpare nu?

När jag har gjort detta så ser man faktiskt att det finns energier på pinnarna som ser ut som rök längst fram. Ibland kan dom också vibrera av energin. Det är riktigt spännande. Om du vill prova detta och inte hittar några gamla galgar så finns det att köpa på en järnhandel också.

I ljus och kärlek!

Kram/Zanna direktkod:152

Inga kommentarer:

Använder Blogger.