Jobb som passar ditt stjärnteckenSpådam Helena.
Vilket jobb passar ditt stjärntecken bäst?
Funderar du över vad du vill jobba med? Spana in det här! Vi reder ut vilket yrke du bör satsa på – enligt stjärnorna.
Oxen och arbetslivet
Oxen älskar att göra upp långsiktiga planer för sin karriär. En oxe genomför sedan karriärplanen stegvis. För en oxe är det viktigt med ordning och reda och oxen är ingen risktagare. Oxen bör satsa på ett säkert och traditionellt yrke med fast lön. Tryggheten oxen får av att veta vilken månadslön som kommer in på kontot är viktig. Passande yrken för en oxe är bankvärlden eller chefspositioner inom stat och kommun. Där kan du gå hur långt som helst även om du inte har tidigare erfarenhet av branschen!

Besök gärna Stjärntecken.se eller våra duktiga siare, särskilt Helena är bra på arbetsliv, för att komma till Helenas profil klicka här.
                             
Spådom via e-mail 
Spådom via e-mail ger dig extra genomtänkta svar och alltid inom 48h

Med tjänsten Spådom via e-mail kan du enkelt bli spådd via mail. Genom att vi får din fråga skriftligen lägger vi extra tid på att tänka igenom dina frågor, tid som inte kostar dig något extra. Du får också möjlighet att spara svaren. 
Så här går det till: Du skriver helt enkelt ner dina frågor på vår hemsida och skickar dessa till oss. När vår spådam besvarat mailet, vilket är inom 48 timmar, så får du både mail och SMS om att spådomen är klar.

När det gäller spådom via mail går du enkelt in via sidan och fyller i de förgjorda fälten. Där väljer du också vilken Spådam som ska svara på mailet. Du hittar enkelt våra säkra betalningsalternativ där. För att komma till Spådom via mail, klicka här.Ny Spådam - Kira är starkt synsk och medial
Direktkod 248 tar dig direkt till Kira som är lugn och klok. Kira är starkt synsk och medial och vägleder dig med sin milda röst och med hjälp av kanaliseringar av bilder och färger, tarotkort och sin pendel. Hon är omtänksam och empatisk, och hjälper dig gärna att rena din aura från negativa krafter och fyller dig med nya sätt att tänka och känna. Som healer kan hon balansera upp dina chakran och ta bort blockeringar. Hon letar inte efter saker och djur, men har mycket god kontakt med andevärlden.
Här kan du läsa mer om Kira.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.