Någon vill säga dig något
Att hjälpa andra kan blir svårt om man ser sig vara över den man vill hjälpa. Jag som spådam behöver veta hur man dyker ner för att bemöta min medmänniska i problem. Jag behöver veta vad mörkret är och hur den beter sig för att våga se under ytan. Jag behöver vara kärlek i sorgen, öppna upp framtiden för den som saknar hopp, lyfta upp den som är på botten och ge kryckor till den som har skadat sig och inte tar sig framåt.

Vi människor kan ha svårt att se vår situation klart. Det finns alltid något som blockerar synförmågan när man går mot sin nästa etapp med mycket ansvar. Det är inte lätt att se den blåa himlen när man går här på marknivå. Om vi kunde lyfta våra själar upp och titta ner på jorden för att se vår situation från alla vinklar, så skulle det varit lättare. 

Det gör faktisk våra nära och kära på andra sidan. De ser efter oss och de känner oss väl, hur vi tänker och reagerar i olika situationer. Hur mycket de älskar oss! Hur mycket de hoppas att vi inte tar de felsteg som de själva en gång hade tagit. De minns väl hur det var att gå på jordens hårda yta. De minns hur det gick till innan olyckan skedde. De kan säkert lätt räkna ut vart vi är på väg?

Dina anhöriga på andra sidan väntar på att få råda dig med många kloka ord. Det finns många fina spådamer som jobbar med detta och kan hjälpa dig, genom att förmedla budskap till dig via direktkontakt med dina anhöriga - men även från husdjur som kommit över. De kommer att blir jätte glada av kontakten du tar att få tala med dig igen!


Inga kommentarer:

Använder Blogger.