Relationer är Alice specialområde

 

Relationer är Alice specialområde

Direktkod 238 tar dig direkt in i Alices lugna vardagsrum. Relationer är Alices specialområde, hon är intresserad av människor, förstår dem, och vill hjälpa dem framåt i sina relationer. För henne är det uppenbart hur en relation är på väg och hon kan med ens säga åt vilket håll du ska gå. Hon är livserfaren och har hjälpt många människor att tänka nytt vid vägskäl och när de tror sig stå i en återvändsgränd. Alice är känd för att vända negativ energi och sprider lätt positiv energi runt omkring sig. Många som ringer Alice vittnar om hur hon skickar energi till dem.


Grunden till Alice styrka som människa och Spådam är hennes starka intuition. Redan som barn kunde hon drömma sanndrömmar och få kontakt med människor på andra sidan. Hon är bra på att berätta vad hon ser och hör och på att ta in energier. Som Spådam är Alice alltid lyssnande och till sin hjälp har hon orakelkort. Hon kan se fem år framåt i tiden samt använder en pendel för frågor som kräver lite snabbare svar. Till sin natur är hon en grubblare som klokt väljer det bästa alternativet för dig som lyssnar.

Vill du kontakta Alice, gå hit.

Lyckliga relationer för ditt stjärntecken
 

Med förmågan att vara överallt och göra allt på samma gång är Väduren ett sant energiknippe. Förmodligen har det och göra med att väduren styrs av Mars. En Vädur är entusiastisk och varm, samtidigt som de kan var egenkära och självupptagna. Ombytlig lever Väduren sitt liv, värmen och omtanken om andra kan snabbt bytas mot rent egenintresse. Lite elakt kan man jämföra vädurens sinnelag med ett barns. De är öppna, entusiastiska och varma samtidigt som de kan vara väldigt individualistiska och tjuriga. Lyckliga relationer för ditt stjärntecken? Låt våra tarottolkare guida dig här.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.