Ska du köra eller bromsaNär livet går inte som den ska så undrar vi var är felet. Då försöker vi ofta kämpa ännu hårdare, jobba ännu mer, försöka få en persons uppmärksamhet lite till. Men att kämpa mot vinden sliter oss bara sönder. Vi kan inte vinna mot naturens lagar. Om livet säger "nej" då kan vi behöva sakta ner oss, och sluta tvinga oss framåt. 

Om det känns mycket jobbigt i livet kan du vara i numerologin på siffran fem där du har kämpat upp, är mitt i mellan och saknar vägledning. Det kan också vara så att du har hoppat förbi sexan, sjuan och åttan och är på att försöka ta tian i förtid. Då säger livet till dig; "backa, tills vi hinner med!" 

Om det går för fort så kan du missa något viktigt. Du kan känna dig att sakna något och behöver vända dig om.

I ett annat fall kan det vara så att du behöver ta en utmaning i stället. Du kanske har funderat på saken men har aldrig tagit en utmaning i ditt liv? Det är då när vi skapar något från tomma intet och litar fullt ut på vår egen förmåga. Ofta har vi försökt allt men inget har fungerat. Det kan pågå år efter år - och tillslut för alldeles många, - följa med hela långa livet då man bara står kvar i det jobbiga och kommer aldrig ur.  Du kanske aldrig har tagit ut dig från en fobi, går aldrig ur en jobbig relation, vågar aldrig prova en ny yrkesbana eller lägger aldrig ner en dålig vana. Äver fast det skadar dig och slår dig ner och förändrar din syn på livet till något negativt. 

Det kan vara dags att köra istället än bromsa.
Om livet är inte snäll mot dig så kan det vara så att livet uppmanar dig att ta ledningen och bara köra mot drömmarnas mål. Du är klar med läxorna och all trampande. När du börjar ta dina första steg framåt i din nya riktning, så kommer du så småningom att märka hur enkelt bitarna passar ihop. Du kommer att få uppleva kraften i det att kunna skapa nytt liv - att blir en skapare av ditt eget liv. 
Du kommer att få tillgångar till nya krafter och mirakler på vägen vilka stöttar dig att fortsätta framåt. Du litar till din egen förmåga och du ser hur din negativa syn på livet förändras och du finner livet gränslös och något fantastiskt vackert.

Det är bra att minnas, att det finns ett alternativ till att ta. Om du har byggt upp en svajig bebyggelse utan framtid så behöver du kanske backa ännu mer, ända ner till nollan, där inget betyder längre något. Din glädje, att få äntligen avsluta det som inte var menat för dig blir enorm, och din nyfikenhet för vem du äntligen är kommer att öppna nya insikter för dig. Nu kan du vila i ditt eget centrum, tills du känner nya fräscha vindar som vill svepa med sig dig. Då är du med, och du känner hur detta kommer att blir något stabilt. Och du vet mer, för att du har erfarenhet.
Inga kommentarer:

Använder Blogger.