Vad gör en spådam för någotAtt jobba som spådam så kan man få frågor som: "Menar du något med hokus pokus?"

"Går det verkligen att jobba som spådam? 
"Får du någon lön av det?"

Det går, precis som alla andra jobb. Jag pratar med hundratals människor och de ringer mig om och om igen. De ringer mig inte för att de gör en tjänst som de måste göra, utan de ringer mig för att de gör något av sin önskan, precis som jag gör det jag önskar. Och jag jobbar för att jag har hittat det som är min mening i livet, då livet skänker mig tillbaka något ännu mer än lön - mitt lön är också själsligt och andligt. Det samma önskar jag att alla människor har med sina jobb. Det finns många som är utbrända och lider av orättvisor i arbetslivet. Jag som spådam finns för att ge klarhet i arbetsfrågor och stöd under svåra existensiella kriser, men även förståelse för varför livet är som det är.

Att jobba som spådam är på fullaste allvar med hög moral och ansvar. Att ge svar som inte någon annan har, utreda problem som ingen annan kan utreda, där människor lever i orealistiska förväntningar ger jag svar för realistiska mål. När katastrofen inträffar i livet och framtiden ser myligt ut så ger jag råd för den ensamma och misslyckade människan som ingen annan kan ge råd till. Jag finns där som den sista alternativet när det finns inget mer att göra eller ingen annan att vända sig till. Men det som är roligt, jag finns också för många som den första alternativet de vänder sig till, - både före, under och efter livets olika skeden.

Jag personligen visste redan som barn vad jag skulle syssla med i framtiden då jag redan hörde ord från en ängel, och de visade mig vilken väg jag ska gå och jag fick känna till livets olika sidor och lära mig många saker på vägen, tills jag började jobba med detta och hjälpa människor i problem.

Ordet spådam betyder faktiskt att det finns riktiga spådamer. 
Det är långt ifrån hokus pokus. 
Inga kommentarer:

Använder Blogger.