Varför blir allting bara fel?


Varför är saker och ting så svåra undrar vi ofta när vi vill uppnå något mer i livet, eller hur två människor hittar till varandra, till exempel. Man känner kärleken men man låter allting rinna ut i sanden. "Det är nog inte meningen att vi två ska vara tillsammans," kan vi undra. Ja - det är precis det som är meningen om vi vill hitta något bättre. Att det ska vara svårt.

Om vi inte får silverfatet direkt så kan vi tro att det var inte meningen och viftar bort faktumet att det är ju via prövningarna livet blir något meningsfullt. Om det är något som kommer tillbaka eller något som vi inte kan släppa så behöver vi ta hand om det och arbeta vidare med det, tills vi blir medvetna om något bättre och vi kan börja vår nya resa.

Vi har lärt oss att sköta vårt liv via förpliktelser. Men den viktiga personliga delen i oss behöver vi sköta oss själva så vi ser hur allting har sina konsekvenser. Vi lär oss något och vill rätta till saker som blivit fel. Men tillslut segrar sanningen och rättvisan. 

Bara vi gör jobbet. 

Allt handlar om utveckling så att vi både som individ och tillsammans blir redo att utforma nytt liv. Efter en lång livsresa kan vi plötsligt upptäcka hur vi har kämpat och är framme där det blir lätt att både avsluta saker och börja om. Då kan vi se att Kosmosen var faktiskt med oss men där något bara väntade, och hur rädslorna hade hållit oss i ett fängelse.Inga kommentarer:

Använder Blogger.