Att hitta hjärtatFöljer du tusen olika känslor, eller följer du ditt hjärta? Att följa hjärtat är inte alltid den lättaste uppgiften. Fantasin kan ge oss många val innan vi förstår alla känslor och intryck och vi börjar se de riktiga möjligheterna. 

När du följer hjärtat så finns det inget som händer utan anledning. Du agerar inte via styrka men på rätt tid, när hjärtat är med. Hjärtats energi synkroniserar i det rätta flödet. Du kan komma till en punkt i livet då alla gamla sätten du brukade göra saker känns inte rätt längre. Du söker till ditt hjärta. 

Känner du meningsfullhet i det du gör i ditt agerande, eller är bekymmer det ända du får tillbaka? Då kan du behöva återställa din balans för bättre beslut nästa gång. Om du har tappat bort din egen sanna väg, om du gillar att styra och leda andra, då kan du behöva lyssna ditt hjärta lite extra. Du kan offra allt för något du absolut vill ska hända. Men har du verkligen låtit dig se alla alternativ som finns? Du kan känna dig orolig men du vill inte se de signaler, och signaler att du hamnar i jobbiga situationer. 

Det kan vara så att egot har tagit över ditt liv. Du kan även hela livet agera utifrån vad alla andra tycker och tänker, då ditt hjärta blir nertryckt. När du lämnar saker till chans så kan du tror att dina egna slumpmässiga val är ödet. Om du inte vet vad ditt hjärta vill så finns risken att du möter människor som inte vet heller vad de vill.

Om du saknar att komma till rätta med ditt liv så finns vi spådamer här för att klargöra ditt känsloliv och hitta ditt hjärtats väg i livet.Inga kommentarer:

Använder Blogger.