Ska det vara smärta, lagom eller det bästa?
Hur mycket tar du hänsyn till den andliga och känslomässiga delen i dig i dina dagliga handlingar, det som ger dig äkta glädje och frid i själen, eller ser du bara ibland till den helheten?

Det överfulla flödet kan ha fört dig längre och längre bort från dina andliga och känslomässiga behov. Istället kan vi uppmärksamma fejkade behov vilka vi tar till oss då vi känner glädjen bara så länge som vi letar efter en tillfällig svar och våra problem följer oss vart vi än går om vi inte gör ett beslut att vi ska ha det bättre. Vi kan ha redan räknat ut var vi ligger i nivån, och hur mörkt ska det vara.

Det gör inget om du lägger ribban högre.

Det kan vara så att du har helt gett upp dina drömmar i livet och du accepterar din plats i en värld som inte alls ser ut som din och vad du har för idealer i detta livet. 

Det kan vara att du har valt smärtan som din enda lärare. Du väljer endast det som ger dig smärta. När du känner den goda doften så sätter du själv stopp för det.

Vi kan ha låga eller höga förväntningar. Du kan se bara det som är standard eller du gör dig beredd att möta något mycket bättre. Du är centralet i ditt liv. Du kan lägga gränser där allt blir dyrt för dig. Men du kan också gå över dina gränslinjer som du har satt upp.

Det finns en andlig värld som bryr sig om dig, som ser till vad du behöver för att du ska komma längre. Det är inte alltid vad du har lärt dig och vad du har trott dig behöva. Det du behöver kan vara helt annat än dina tankar och föreställningar.

Om vi uppmärksammar våra inre behov så har vi inte tomrummet. 

Om vi vill ta emot mer än vi behöver kan det leda till överdrifter och vi möter tomheten.

Universum vet hur mycket du är beredd att ta emot. Den harmoniska vägen är den balanserade vägen.


Inga kommentarer:

Använder Blogger.