Att få det svar man inte ville ha

Hej alla fina bloggläsare! Idag vill jag dela med mig av en fundering kring de oönskade svar som jag och mina kollegor ibland ger er som ringer...

Vi på Spådam.se får många frågor om bland annat kärlek och arbete. Ni underbara människor som ringer oss är ofta fulla av förhoppningar, oro, förväntan och kanske nervositet inför de svar vi spådamer kommer att ge på era frågor. Det jag och mina kollegor gör när vi får en fråga är att göra vårt bästa för att besvara denna så klart och tydligt som möjligt och att samtidigt fokusera hur du kommer vidare i livet, oavsett vad svaret blir.

 Till exempel; Y ringer mig och frågar om X kommer komma tillbaka. Jag får information av mina vänner i andevärlden om att detta inte kommer att ske. Jag förmedlar detta till Y som såklart blir besviken. Det jag gör i denna situation är att samtidigt lyfta fram vad som istället väntar Y längs vägen, det kanske kommer in en annan person istället, som är betydligt mer rätt för Y än vad X var (hänger ni med?). På så sätt försöker jag flytta fokus från X tillbaka till Y och ge Y hopp och motivation att fokusera framåt.
Det jag som spådam arbetar med är alltså dels att försöka besvara de frågor jag får så bra jag bara kan och att samtidigt lägga fokus på Din personliga resa och på det fina som väntar längs vägen. Jag har full förståelse för att de svar jag ger kan vara smärtsamma ibland, särskilt när det gäller kärleken. Samtidigt är jag övertygad om att jag bäst hjälper Dig genom att vara så ärlig jag kan. Jag vill hjälpa Dig att börja släppa det som inte längre tjänar ett syfte i Ditt liv.

Som spådam har jag en uppgift att förmedla den information jag får via mina kanaler och förmedla den vidare till Dig som ringer. All denna information filtreras genom mig och i detta flöde är mitt ansvar att kommunicera informationen jag får på bästa sätt. Ibland kan ett negativt svar på en fråga kännas svårt att framföra, men samtidigt litar jag på att det finns en mening med det hela i ett större perspektiv, vilket gör mig lugn. Jag hoppas jag kan förmedla detta lugn även till Dig.

Skriv gärna i kommentarsfältet om Du har funderingar kring detta!

💖

Inga kommentarer:

Använder Blogger.