Kontakt med andevärlden

När man kontaktar ett medium är det ofta för att höra hur de har det, de nära och kära på andra sidan.

Det finns så många olika uppfattningar om vad andevärlden är. Jag skulle säga att andevärlden uppfattas olika av alla, sedan kan man ansluta sig till olika teorier, eller olika samfund om en viss bild eller uppfattning.

Jag ska försöka förmedla min bild av andevärlden.

För mig är andevärlden ett samlingsnamn för alla som jag någonsin älskat, eller som älskat mig, som numera inte finns i livet på jorden. Det är även andra själar som "råkar passera mig" antingen av en slump eller för att någon frågar efter dem.

Min uppfattning är också att det finns ingen andra sidan, utan enda skillnaden är om personen lever eller är död. Alla energier som någonsin funnits, finns fortfarande omkring oss och ett medium kan snappa upp energin och i bästa fall urskilja den från alla andra energier som cirkulerar.

Min teori berör bara just denna del av andevärlden, och alltså inte i detta läge " The great Spirit", Universum, med allt vad det innebär av Änglar och andra  himlaväsen, eller jordevarelser.

Låt oss fokusera på nära och kära. För mig kan mina anhöriga etc. komma som en sång, en tanke, ett ordval eller en viss händelse som får mig att tänka på just den personen. Då är de nära i energi.

Om jag ska få in en anhörig åt någon annan behöver jag en viss tid på mig, jag får inte in dem hux flux bara för att någon frågar.
Man kan jämföra med ett kafferep där man har dörren öppen ut mot gatan. Man sitter och småpratar och plötsligt är det någon där ute som hör vad man pratar om, blir nyfiken, och knackar på och kommer in.

Jag ser inte bilder som andra kanske gör, utan min mediala förmåga består av en vetskap, en kunskap om något. Jag får inte heller hela pusslet färdigt på en gång, utan jag får små detaljer som sedan formas till en vetskap. Tillsammans med mina jordiska erfarenheter, utbildning och allmänbildning kan jag sedan tolka vad jag får.

Är det viktigt vad någon har för skor på sig?

Ibland kan jag börja med skorna. Är det gummistövlar? Är det pumps? På vems fötter sitter skorna? Är det en kvinna eller man? Är de moderna skor eller är de från en viss tidsålder? Hur rör sig personen i de där skorna? Är det en nätt person eller är det en tyngre person? Kan personen röra sig eller är den sittande?

Som ett exempel på hur pusselbitarna faller på plats kan man börja i vilken ände som helst, och det går blixtsnabbt. Personen som ringer kan få det att gå ännu snabbare genom att bekräfta den anhörige eller vännen som vill ha kontakt.

För mig som medium får jag en tydlig bekräftelse av att rätt person kommit fram när personen som frågat säger personens namn, eller säger "det är farmor". Ni ska bara veta hur glada de är att bli igenkända! De rufsar om mig i håret, eller skrattar rakt ut!

I andevärlden är de inte ledsna, de har det bra. De vill trösta om du är ledsen och de vill försäkra om att allt är ok. Ibland har de kloka ord som ska förmedlas, ibland vill de bara  visa att de finns, att de är nära.

Ett ord på vägen när du ringer ett medium. Förneka inte någon som kommer, acceptera att alla detaljer inte stämmer. Det kan vara så att mediumet tolkar fel, eller att detaljerna är sådana som du inte kommer ihåg. Det kan också vara så att din anhörige vill visa en sida av sig själv som du aldrig lärde känna. Den kan säga ord som aldrig blev sagda.

Om det är mycket som inte stämmer så var inte rädd för att säga, att den här personen känner jag inte alls igen, för det kan vara så att det kommit någon helt annan som bara "slank in" på kafferepet. Någon som kom för tidigt eller försent, och skulle in till någon annan.

Ge mediumet en chans att arbeta i lugn och ro, så kommer även de energier som ska till dig!
Inga kommentarer:

Använder Blogger.