Vad säger ditt stjärntecken om ekonomi och investeringar.


Spådam Siri på Harmonimässan.

Vad säger ditt stjärntecken om din ekonomi

Spådam Siri får ofta frågor om ekonomi och investeringar. Siri har en fantastisk förmåga att gå direkt på problemet och kan guida dig fram till en lösning. Hon är klarsynt, allmänbildad och förstår affärer, investeringar och eget företagande. Siri älskar naturen och får lätt kontakt med människor, djur och natur. Hon är extra duktig på relationsproblem och relationer som har kört ihop sig. Låt Siri guida dig rätt i din ekonomi. Direktkod 118 eller klicka här.

Erika är en Spådam med ett stort inre lugn. Erika får också många förfrågningar om ekonomi samt om ekonomi och relationer. Erika är bra på att förstå vilka bekymmer som kan finnas i en relation när det kommer till ekonomin och hon är bra på att vända en inställning eller ett låst läge. Erika har stark intuition och finns på direktkod 235 eller klicka här.
253 tar dig rakt in till Petra som med sitt oerhörda lugn förmedlar det hon känner och ser. Tarotkorten är egentligen bara en bekräftelse på det hon redan har sett - det som spelas upp som en färgfilm i hennes inre. I bekväma kläder kan hon spå var som helst eftersom hon bär sin gåva med sig. Förutom ekonomi och framtid spår hon också i kärlek och relationer. Gå till Petra här.

Vill du veta mer om vad ditt stjärntecken säger om din framtid. Läs mer här.Vet du att du kan betala mot diskret faktura
 

 Vi vill göra det enkelt för dig att ringa oss. Vi respekterar också om du vill ringa oss under diskretion. Därför kan du betala mot diskret faktura. 

Spådam.se erbjuder dig att betala mot faktura. Ett bekvämt och säkert betalsätt för dig som vill betala i efterhand. När du ringer vår fakturalinje debiteras du först när du blir ihopkopplad med den rådgivare eller Spådam du har valt. Fakturan sänds till den abonnemangsaddress du ringer ifrån i ett diskret kuvert utan information om oss på kuvertet. Det enda kravet är att du måste vara över 18 år och ha betalningsansvar.

Fakturan får du hemskickad efter ditt samtal eller när du uppnått din kreditgräns. Det är möjligt att bli fakturakund även om du ringer från ett oregistrerat kontantkort eller hemligt nummer. Maila kundtjänst så får du mer information om detta.

Vi fakturerar varannan vecka eller när din kreditgräns är uppnådd. Kreditgränsen är lägre första gången du ringer, men höjs per automatik efter att du betalat din första räkning.

Vänligen ring 08-505 23 880 för att komma till vår fakturalinje. Vänligen besök gärna vår hemsidahttp://www.spadam.se/

Inga kommentarer:

Använder Blogger.