Få balans i dina energier, -och lyckas med kärleken!


Hur stor roll spelar egentligen våra energier in när det kommer till relationer? Svaret på det är utan tvekan allt! Vi människor kommunicerar inte bara med ord och gester, men också genom energier. Jag kan ge et enkelt exempel. Du setter dig bredvid en person på bussen och känner en fin kontakt med en gång, och ni börjar prata. Samtalet bara flyter. Det är som att ni redan känner varann. Nästa dag går du på bussen igen, men den här gången är det en annan person som sitter bredvid dig. Och den här gången blir du orolig I kroppen och det känns det obehagligt. Vad är det som har hänt? Jo, din kropp får en reaktion på personens energier. Du blir lite anspänd där du sitter, och både din energi och ditt kroppsspråk ger tydliga signaler om at du inte önskar at kommunicera.  När du sedan reser dig och går där ifrån känner du en lättnad i hela kroppen.

Så om vi då reagerar så här på  totalt främmande människor, så är det ju lätt at förstå at energier är det allra viktigaste i alla våra relationer. Men det blir speciellt viktigt i relationer till dem människorna  vi umgås med i vardagen. Personer som familjemedlemmar, vänner och kollegor, -och inte minst den vi är i en kärleksrelation med. Obalans i energier, ger obalans i förhållandet. Flyter inte energierna så flyter inte förhållandet. Det stannar upp helt enkelt! Och problemen dyker upp.

Vi kan enkelt säga det som at energier är et av kroppens sätt att kommunicera med andra. När vår energi är i obalans, -man  kan ha haft en dålig dag, vecka eller kanske man går igenom en svår period i livet. Så påverkar det vår energi, vi får en annan energi “på besök” helt enkelt. Resultatet är at människor vi möter kan uppfatta oss som en annan en den vi egentligen är. Det är alltså viktigt at vara medveten om vilka signaler du ger till andra just nu. Är det ljusa energier, mörka energier, svaga energier eller starka energier? Jag ska komma tillbaka till det i et senare blogg inlägg.

Men nu ska vi fokusera på hur viktiga våra energier är i en kärleksrelation. Och vi börjar helt ifrån början. Låt oss se på vad som händer vid första mötet. Redan efter 30 sekunder så har den andra personen bildat en uppfattning om dig. Och då förstår du hur viktig roll dina energier har i det hela.  Det är därför et stort pluss at vara i balans energimässigt när man letar efter kärleken. Nu är det ju inte alltid at man letar efter kärleken, några gånger dyker den bara upp. Men är man då i obalans energimässigt så är det viktigt at man är medveten om at det kan bli jobbiga energier mellan är två,  och det kan bli lite missförstånd. Men är du singel och söker kärleken så var ärlig mot dig själv om du är i rätt balans just nu. För obalans i energier gör at du har en stor risk at kan dra till dig fel partner. Och det är blir också stor risk för at förhållandet blir både jobbigt och kortvarigt.

Tyvärr är det så at vi kan inte kontrollera den energien vi skickar ut till andra. Men det är absolut möjligt at jobba med at få energierna i balans igen. Så nästa gång du känner at alt går fel med kärleken, tänk efter vilka energier du skickar ut. Det är inte alltid lätt at känna av själv, men frågar du nån som känner av energier vill du nog bli överraskad av hur mycket hen kan få in om dig.

Erika 235


Inga kommentarer:

Använder Blogger.