Hur du får en bra framtidDet är bra att få individuell och andlig förståelse hur du kan göra bästa val nu för att få det bättre i framtiden. Om du gör medvetna beslut nu så gynnar det dig sen och förbereder dig för bättre tider. 

Som vi sår får vi skörda.

Du själv kan påverka om din framtid blir sämre eller bättre. Du kan behöva reflektera över vad som ger dig en dålig framtid, och vad som ger dig en god framtid. Alla beslut ger dig inte samma resultat. Du har din egen fria vilja som du kan använda. Du kan visualisera inför framtiden för att blir tydligare om dina planer och handlingar bekräftar dig om en god skörd i framtiden.

Livet ger dig många val men det är du som väljer. Livet kan inte välja åt dig. Du behöver vända det som är orättvist, och du behöver räkna ut den bästa tänkbara vägen med minst fallgropar på vägen. Om du väljer något som överensstämmer inte med ditt hjärta så kommer du vara kvar i din tvekan och livet väntar på dig, så länge, tills du väljer så som du ville från början. Vi är omgringade av många viljor men om vi slutar att välja själv så kan du se hur framtiden blir då, för att om du försummar dig själv så har den en negativ inverkan i ditt liv, om du följer mer vad andra tycker och tänker och inte vad du själv tycker.

Våga se vem du verkligen är och vad är ditt syfte i livet. Följer du din passion, eller väljer du någon annans passion? Fast det är dig och din passion som det handlar om? Det är du som behöver blomma ut i ditt liv. Du kan tänka med hjärtat men du behöver också tänka med hjärnan och inte förblinda dig i känslor, för att om du är känslomässigt inblandad med andra eller materiellt via olika bindningar kan dessa känslor styra dig och du ser inte klart din väg i livet. 
Det kan också vara att du vill motstå förändringar vilka skulle ge dig en bra framtid. Om du tar dig från bindningar vilka styr dig kan du börja se tydligare för vad du vill och du tar ansvar för en bättre framtid. För att undvika fällor och misslyckanden behöver du släppa taget om dåliga vanor, relationer och annat vilka dränerar din energi, eller kan ge dig negativa konsekvenser.
Om du gör kortsiktigtiga val bara för att se resultat nu, kan du i framtiden står tomhänt.
Du behöver inte heller vara den personen du alltid har varit!Inga kommentarer:

Använder Blogger.