Att vara synsk är inte alltid så roligt

Det är sommaren 2018 och jättevarmt. Jag står i min hall och ska just ta på mig skorna när bilderna börjar komma. Inre bilder, i snabb följd...
Jag är ju van med dessa meddelanden i bildform från framtiden. Det är inte första och troligtvis heller inte den sista gången jag får dem.
Jag ser hur min väns hund Snobben går till attack på en mindre hund och ruskar honom. Snobben är av modell "större hund". Jag vet också att Snobben kommer att avlivas pga detta. Allt går snabbt och sen slutar all information att komma....

Känslan är obehaglig och jag tänker att jag måste ju höra av mig till min vän Anna och berätta detta. Men först måste jag göra mina ärenden.
Dagen går och jag glömmer bort att ringa Anna. Men plötsligt hör hon av sig senare på kvällen. Hon är ledsen och förtvivlad och säger att hennes Snobben attackerat en hund helt plötsligt. De var hemma på gården och en dam med en liten hund passerar utanför deras tomt och innan hon vet ordet av har Snobben rusat ut och är i full fart med att kasta den mindre hunden i luften,,,

Som ni nog förstår har denna historia inget lyckligt slut. Precis som jag "sett" några timmar tidigare så avlivas Snobben dan därpå.

Den lilla hunden klarade sig med livet i behåll, men fick skador.

( Snobben och Anna heter egentligen nåt annat)

Detta är bara ett exempel på hur min förmåga fungerar. Att vara synsk är inte alltid jättekul!

Eva 131

Inga kommentarer:

Använder Blogger.