Spådam presenterar!
Vad krävs av en spådam?

Att arbeta som spådam och medium ställer stora krav på rådgivaren. För att ha detta som yrke så behöver personen lång livserfarenhet. Naturligtvis ska hon också vara medial och ha god kontroll på sin medialitet. Som spådam möter man hela tiden människor i kris och med stora beslut att fatta, och dessa personer ska bemötas med ödmjukhet och respekt. Vi på spådam.se tar våra kunder på största allvar och vi gör alltid vårt bästa för att kunden ska få den rätta kraften att fatta sina egna beslut i livets svåra frågor.
Alla våra spådamer har genomgått arbetsprov och är certifierade. Du kan alltid lyssna på ljudfilen på hennes profilsida för att känna om hon passar dig, och du kan läsa om hennes speciella kunskaper.

Nedan finner du några av våra senaste rådgivare:
Spådam Elisabet
Elisabet har alltid kunnat vägleda människor i kris och har lång erfarenhet av att spå. Hennes svar kommer snabbt till henne från hennes guider, så att hon vet svaren direkt. Hon är allmänbildad och kan mycket om juridik och företagande. Hennes starkaste sida är att kunna se aurafärger och tyda dem. Hon är också bra på att hjälpa dig tyda dina drömmar.
Elisabet - 256
Spådam Carina
Ett rutinerat medium som direktkanaliserar sin huvudguide. Man kan säga att han alltid är med i samtalet. Så när du ringer Carina får du tillgång till alla svar som Universum har att ge dig för tillfället. När det gäller tarot så har Carina en uråldrig kunskap som hon gärna använder om du så önskar.


 
Carina - 259
Spådam Lisette
Hon älskar att hjälpa människor hitta tillbaka till sin egen livsväg, och hjälpa till att ta bort eventuella blockeringar. Hon tar gärna kontakt med dina nära och kära på andra sidan, och hennes specialitet är att identifiera dem genom att hon tydligt vet hur de har gått över.


 
Lisette - 258

Inga kommentarer:

Använder Blogger.