Aningar - stämmer de?En aning att något står inte rätt till kan vara en negativ känsla och negativa minnen av de förgångna händelser i livet, men den kan lika bra vara tecken på något verkligt - att få en aning att hur sakerna verkligen är - kanske något som du önskar - eller för motsatsen, något du inte vill erkänna att vara sant. Sanningen är ju inte alltid snäll.

Dina aningar och oro kan visa sig om och om igen, det kan ske varje gång när du vänder ryggen för din partner och går ut från dörren, när en specifik person kontaktar dig, om någon får dig att förlora din frid och orsakar dig stress. Om du ändå försöker behålla det för att hitta svaren kan du behöva det för din personliga utveckling och din karmiska livsväg, men om du är på väg att vilja lämna det kan du ha fått nog och lärt dig något och du är bättre rustad för framtiden. 

Att leva under press och oro om vad någon annan gör som man inte kan lita på, och att vara förkrossad av situationer är kanske inte värd sin mörda mot en droppe kärlek. 
Det kan vara mest värd att göra en kalkyl om dina ansträngningar är mer än glädje du får tillbaka, och hur stor är procentandelen i förlorad självkärlek och självrespekt?
Det allra viktigaste är att du klarar dig helskinnad och har ditt hjärta hel, för att kanske en dag vill du ger det till någon som vill ta emot det.

Är känslan rätt? Om hjärtat klappar av ångest och negativa känslor och du är proppad av fantasier om hur allt eventuellt är, kan de vara dina insikter för att Universum försöker tala till dig något som du vill inte riktigt erkänna bara för att det är inte behagligt för att vara sant. Om du avstår från den som gör dig orolig och fylls med sinnesfrid så vet du att det var inte dina stressiga minnen. Det är enkelt att göra ett beslut om man ska välja mellan oro och sinnesro, mellan att känna sig förkrossad eller uppleva frid och helande. När man börjar se skillnaden mellan fantasi och verklighet är det lättare att välja den mest moraliska vägen vilket alltid ger dig ett värde, lyfter dig som människa, och ger dig utrymme för läkedom. Om du beslutar dig att inte tillåta någon orsaka dig oro, vågar du säga ifrån de som försöker göra dig besviken.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.