Aningar - stämmer de?En aning att något står inte rätt till kan vara en negativ känsla av förgångna händelser i livet, men den kan lika bra vara tecken på något verkligt - att få en aning att hur sakerna verkligen är - kanske något som du önskar - eller för motsatsen, något du inte vill erkänna att vara sant. Sanningen är ju inte alltid snäll.

Dina aningar och oro kan visa sig om och om igen, det kan ske varje gång när du vänder ryggen för din partner och går ut från dörren, när en specifik person kontaktar dig, om någon får dig att förlora din frid och orsakar dig stress, på bekostnad av ditt eget välbefinnande.
Om du ändå försöker behålla det för att hitta svaren, kan du behöva det för din personliga utveckling och din karmiska livsväg men om du är på väg att vilja lämna det, har du fått nog och lärt dig något, och du är bättre rustad för framtiden. Att leva under en ständig oro och tryck om vad någon annan gör som man inte kan lita på, och att vara förkrossad av situationer är kanske inte värd sin mörda mot en droppe kärlek?

Det kan vara mest värd att göra en kalkyl om dina ansträngningar är mer än glädje du får tillbaka, och hur stor är procentandelen i förlorad självkärlek och självrespekt?
Det allra viktigaste är att du klarar dig helskinnad och behåller ditt hjärta hel, för att kanske en dag vill du ger det till någon som vill ta emot det.

Jag kan ofta få frågan: "är min känsla rätt?" Om hjärtat klappar av ångest och negativa känslor och du är proppad av fantasier om hur allt eventuellt är, så kan de vara dina insikter för att Universum försöker tala till dig något som du vill inte riktigt erkänna bara för att det känns inte behagligt att vara sant. Om du väljer att leva i ögonblicket säger du nej till den som gör dig orolig, och du kommer att få känna sinnesfrid.

Det är enkelt att besluta dig om du ska välja mellan oro och sinnesro, mellan att vara förkrossad eller hitta frid och helande. Det kan endast vara att du behöver mer beslutsamhet när du ser skillnaden mellan fantasi och verklighet, och du väljer den mest moraliska vägen vilket alltid ger dig ett värde, lyfter dig som människa, och ger dig utrymme för läkedom. Om du beslutar dig att inte tillåta andra orsaka dig oro, vågar du säga ifrån de som försöker göra dig besviken.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.