Öppna dörren


  När man ser det här kortet från Energy Cards så ser det underbart ut där ute. Många människor bygger sitt eget fängelse, det kan vara frivilligt eller ofrivilligt. De flesta människor jag pratar med har byggt sin bur av rädsla.

  Många stannar i en dålig relation, för att "man vet vad man har, men man vet inte vad man får". Har ni sett hur kaninen gör när man öppnar dörren till buren? Den kliver inte ut! Man få putta ut den. Den är så van vid det den har, att den inte ser vad som finns utanför.

  Om vi lyfter blicken och ser vad som finns utanför, så ser vi symboliskt vad som väntar. Där finns en fredsduva, den kommer med frid till sinnet. Där finns en regnbåge som står för acceptans och förståelse och där finns en påfågel som står för stolthet, elegans och fägring. Där finns även en näckrosdamm som erbjuder lugn  och harmoni. Förutom allt detta så finns det rymd och fri horisont.

  Kan du tänka dig att ta klivet utanför dörren? Kan du tänka dig att ha tillit till att Universum fixar allt åt dig så att du slipper vara rädd? Visst är det jobbigt att ta beslut, det är obekvämt att kliva utanför buren. Det finns även en trygghet i att veta att man är en liten kanin som ska sitta i ett hörn, hålla tyst och vara nöjd. Men tänk om du får en liten knuff? Om du ser att dörren är öppen och att det finns en massa fina saker därute, kanske till och med en annan liten kanin, som varit lika rädd som du för att öppna dörren.

  En del av mitt jobb som spådam är att knuffa kaniner, och tala om att du behöver inte vara rädd.

Spådam Siri 118


Inga kommentarer:

Använder Blogger.