Dagens kort med ord från Solöga

När jag ser på dagens kort så kommer många olika budskap till mig. Där är så många olika detaljer i bilderna som tilltalar mig.
I botten, det första kortet ligger Kung i bägare med bilder av hjortar. Kung i bägare symboliserar för mig att man får det bästa; det bästa av kärlek, rikedom, hälsa och välgång. Bilderna av hjortfamiljen symboliserar livets gång från barndom till ålderdom, att allt går i cykler och det kommer alltid något nytt. Det föds barn och åldringar får lämna jordelivet. Det är så det är, allt förnyas. Det behöver inte handla om livet, det kan handla om en relation eller ett jobb också. Man utvecklas, och ibland åt olika håll. Rätt som det är kan det ta slut, på jobb eller relation, och man byter. Något nytt kommer in, det föds och utvecklas.
Hjorten enligt solöga: Att utvecklas och förändras ger mod och frihet. Min gåva till dig är att känna stolthet. Gå med stolthet, du vet vem du är.

Nästa kort är 5 i mynt. Där är det dans och glädje. Man ser hur det spritter i benen på mannen i mitten. Energin sprudlar. På bilden ser det ut som ett träd, men det är mannen som är stammen, det är han som drar upp energin från jorden och från elden. Han är ett verktyg, liksom vi spådamer och healers är verktyg för energin. Just idag så symboliserar detta kort den nya energin som är på ingång. En kraft av kreativitet, framgång, kärlek och glädje. Instruktionen ger Ceder som ledord. Cederns väldoft öppnar dina sinnen.
Ceder enligt solöga: Öppna upp för drömmens värld. Jag har kraften och styrkan att skapa det jag önskar. Jag öppnar upp mitt hjärta. Mitt öppna hjärta leder mig in i drömmarnas värld.

Det tredje kortet är drottning i mynt. Det är ett mycket starkt kort. Feminin styrka.  Här är det solrosor och de är rikedom för Native people. De är näringsrika och användbara, de kan även användas för byteshandel och fredliga möten med gåvor. De symboliserar ljus, hopp, stabilitet och sanning.
Solrosen enligt Solöga: Fred och kärlek skapar  skönhet.  I mitt hjärta råder fred och kärlek. I min dröm råder fred och kärlek. I min värld råder fred och kärlek.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.