Upplevelser av naturväsen


Jag vill berätta om naturväsen, de som är närmast jorderiket i astralvärlden. De är nära våra psykiska företeelser, och de är närmast anknutna till naturen i sina eteriska flytiga kroppar. Deras uppgift är att vara naturens väktare. På grund av folkets observationer har många skrivit sagor om dem men dagens människor kan ha glömt bort de upplevelserna när naturfolket var en del av våra liv.

När jag var barn och grävde gropar, blev jag fascinerad av jord och när jag kände energin från jord och stenar stråla mot mig
så tyckte jag att
det var något
magiskt och
otroligt starkt.
När jag var 6 år gammal kände jag skogsväsen kalla mig, då jag sprang till skogen. Jag höll det hemligt länge vad som inträffade i skogen tills jag växte upp och jag vågade berätta om mina upplevelser. I trollskogen som jag kallade det, träffade jag en talande träd och andra vänner. Det fanns bland annat trollar i skogen.

Jag hörde något börja rassla och röra sig vid busken och omvandlas till något levande,
och jag såg en sansad skogstrolle framför mig som bara stirrade på mig. Han talade lugnt och sa att han var inte farlig och han frågade om jag ville vara hans vän. 
Han gillade att berätta gamla händelser om människor och byggnader i området.

När folket som bodde bredvid skogen blev högljudda med störande ljud, tittade trollen misstänksamt omkring sig och han var beredd att ta skydd av busken om de kom för nära.
Det kändes fint hur skogstrollen kunde anförtro åt mig. 

En stenkast från trollebon hittade jag skuggiga buskar där jag kände en pirrande känsla och plötsligt såg jag små, sköra flickvarelser i luften, klädda i vita och otroligt vackra klänningar.

Älvor är naturväsen
enligt nordiska folktron
Jag blev häpen av deras sprudlande energi, och jag hörde deras klingande skratt, och jag kände deras glädje när de pratade.
När de skulle börja dansa så frågade de om
jag ville vara med i deras dans.

Jag lärde känna spår av naturväsen och deras hemligheter och de visade mig var jag kunde hitta en gömd skatt. På den platsen grävde jag upp en serie av gamla tekoppar och andra prydnader vilka hade tillhört en kvinna som hade levt och bott i området.

Inga kommentarer:

Använder Blogger.