Inte alla relationer ska vara för evigt

När man tänker på relationer så tänker man ju automatiskt att det ska vara för evigt. Men det är faktiskt inte alla relationer som det är meningen att ska följa oss livet ut.
Alla relationer är olika. Det finns relationer som får oss at må bra. Andra kan vara jobbiga, även smärtsamma och göra oss olyckliga. Men kom ihåg att alla människor vi möter kommer in i våra liv för et skäl. Det finns inget möte eller relation som är tillfällig. Alla är en del av vår resa.
Här ska jag ge dig en kort sammanfattning av  dem 6 olika skälen till att människor dyker upp i våra liv;

1. Några människor fungerar som våra broar. Dem ska inte vara i våra liv för evigt. Men ska hjälpa oss en bit vidare på vår resa.

2. Några människor ska bromsa oss eller få oss i en annan riktning. Som till exempel när dem förhindrar oss i at nå et tog, -som sedan har en olycka. Eller du blir försenad eller förhindrad från et möte. -Och som et resultat av det möter du din dröm partner, eller en person som blir din bästa kompis.

3. Några människor dyker upp i våra liv för att dem ska bli våra lärare eller mentorer. Deras uppgåva är att lära oss nånting, eller att motivera oss.

4. Vi har alla änglar i våra liv. Universum skickar skyddsänglar som är med oss genom livet. Men några gånger ska också människor skickas in i våra liv och fungera som änglar. Dem ska hjälpa oss att inte bara ta hand om oss själva, men dem ska också lära oss att älska oss själva. Dem fungerar också som skydds änglar och hjälper oss att fokusera på det som är viktigt där och då. Och dem hjälper oss när livet är jobbigt och andra människor i våra liv sviker oss.

5. Så är det guiderna. Dem representerar och symboliserar nånting vi vill ha i våra liv. En påminnelse och uppmuntran om att fokusera och jobba mot våra mål.

6. Sist så har vi dem gruppen som vi sällan möter på; vår stam. Det är dem som finns i våra liv för en lång period eller ut hela livet. Det är dem som accepterar oss  som vi är, som vi kan vara oss själva med på gott och ont. Dem som inte dömer oss och ger oss stöd när andra inte är där. Der är dem vännerna vi kan lita på at alltid  vill vara där för oss, båda i goda och onda dagar.


Inga kommentarer:

Använder Blogger.