Sommarkampanj - få gratis samtalstid!

10:59

Spådam app

Här kommer vårt erbjudande!

Vi har en väldigt bra app som är helt gratis på App Store och Google Play. Klicka på länkarna nedan eller sök Spådam.se så kommer du till appen.
För att du ska få en gratis förskottskod på 200 kr så ska du göra följande:

1) Ladda ner appen
2) Betygsätt appen med stjärnor
3) Recensera appen och vår spålinje
4) Ta en skärmdump av din recension och maila till [email protected]. Ange din e-post och mobilnummer.
5) Du får din fria förskottskod inom ett par dagar.


Varför är det bra att ha appen?
Denna app underlättar för dig att ringa vår spålinje på Spådam.se oavsett vilken linjetyp du väljer. Du ser i realtid vilka rådgivare som jobbar, är upptagna i telefonsamtal eller tillgängliga för samtal. Med en enkel knapptryckning kan du kostnadsfritt bevaka en rådgivare och se direkt när denne blir ledig för ett samtal, eller när rådgivaren loggar in. Genom appen kommer även våra push-meddelanden, så att du alltid får senaste nytt. Det kan vara notiser om nya spådamer, att en populär spådam har tid att ta emot ditt samtal, eller få andra nyheter i realtid.
 
Sommarbemanning på Spådam.se

Vi på spådam hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Visst ska vi alla ha semester, men linjen har inte semesterstängt. Vi har öppet året om, alla dagar 09.00 -- 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider.

Här nedan presenterar vi några nya rådgivare:
Spådam Bea
Spådam Bea
Bea är en kvinna som man förr i tiden skulle kallat "klok gumma", hon är kunnig inom örter och ritualer, magiska huskurer etc. Hon kommer från en samisk släkt där det mediala har gått i arv på kvinnosidan i alla generationer. Hon spår i pendel, i ljus och i tarot och orakelkort. Hon kan utföra healing och använder då även sin trolltrumma. Spådam Bea ser energier och löser blockeringarn och kan göra ljusmagi. Hon är mycket trevlig att prata med.
Bea - 272
Spådam Lina
Spådam  Lina
Lina har kommit tillbaka till oss efter ett par års arbete på annat håll. Lina har alltid varit mycket uppskattad av kunderna och hennes erfarenhet och skicklighet är välkänd. Hon har sin Änglakortlek och Orakelkortlek framme och sitter redo att hjälpa dig. Till sin hjälp har hon även pendel, runor och kristaller, och ett block där hon skriver ner budskap hon fått redan innan du ringt. Hon ger dig exakta, detaljrika svar på dina frågor.
 
Lina - 186
Spådam Mia
Spådam Mia
Mia är vårt senaste tillskott och hon är ett erfaret medium som jobbat i många år med att hjälpa människor. Hon arbetar med alla sinnen för att motivera människor att göra de förändringar som behövs för att utvecklas. Mia är trygg och säker i sin medialitet och de flesta budskap är sådant som hon bara vet. Tarotkorten finns till hands och hon tolkar dem intuitivt. Mia har en gedigen mediumutbildning och har en yrkesutbildning inom vården. 
 
Mia - 273

Inga kommentarer:

Använder Blogger.