Kampanjpris på mailfråga!

Spå dig via mail

Erbjudande denna vecka!

Har du provat att få svar via mail?
Under tiden den 27/8 till den 2/9 har vi sänkt priset på mailfråga ytterligare med 100 kr, så aktuellt pris är endast 298 kr! (Ord pris: 498 kr.)

Att skicka in en mailfråga är ett utmärkt sätt att bli spådd och få kontakt med våra duktiga mediala vägledare. Du skickar helt enkelt dina frågor till någon av våra vägledare via vår hemsida och får svar inom 48 timmar till din mail.
Vi kan hjälpa dig med mailsvar när du söker vägledning i vad du kämpar med i ditt liv, allt inom relationer, kärlek, jobb, ekonomi, andlig utveckling etc. Ingen fråga är för liten eller stor för oss. Däremot är det vissa rådgivare som inte svarar på vissa frågor t.ex. graviditet eller tredje part. Ett mailsvar är en bra möjlighet att få råd när du behöver det som mest. Våra spådamer / medium är mycket noggranna och lägger mycket tid, energi och omsorg i varje fråga de besvarar.
Våra mailsvar är oerhört uppskattade och en väldigt seriös och unik tjänst. Vi behandlar varje fråga konfidentiellt och våra spådamer jobbar under tystnadsplikt.

Några tips för att få ut mest av din mailfråga!
  • Välj ut en rådgivare för som du känner förtroende för, efter att ha läst presentationerna
  • Skriv en utförlig mailfråga om det du vill ha svar på
  • Begränsa dig till 2-3 frågeställningar
  • Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress
  • Inom 48 timmar får du ditt svar
  • Var öppen när du läser svaret. Spådamerna har inte facit på någons liv, och kan oftast inte säga exakta tider när något ska ske. Ibland inträffar sakerna efter en tid, även om man inte förstår svaret just nu.
Bemanning på Spådam.se
Vi på spådam hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider.

Är du ett duktigt medium eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.


Här nedan presenterar vi några av våra mest erfarna rådgivare:
Spådam Zanna
Spådam Zanna
Zanna är en tarottolkare som helst vill ha konkreta frågor för att lägga upp sina kort. Hon har jobbat under lång tid och är en av våra mer erfarna spådamer. Zanna är en god lyssnare och hjälper dig gärna framåt i livet. Hon älskar att hjälpa människor, och tycker det är roligt att ta sig an uppgiften, vad det än gäller. Hon har en ren kontakt med andevärlden, och kan även hjälpa dig att få kontakt med anhöriga på andra sidan.
 
Zanna - 152
Spådam Åse-Marie
Åse-Marie har jobbat hos oss i många år. Hon har jobbat med spådom i hela sitt liv och har en gedigen erfarenhet. När du ringer henne bläddrar hon snabbt fram svaren i sin tarotlek. Hennes mediala förmåga består i att hon är inkännande och att hon får information direkt till sig. Drömtydning tar hon sig an via sina tarotkort. Likaså tar hon kontakt med bortgångna anhöriga eller så förmedlar hon budskap från djur. 
Åse-Marie - 169
Spådam Camilla
Spådam Camilla
Camilla är en av de som jobbat längst på Spådam.se. Hon har en klar och stark kontakt med rena energier och andliga vägledare. Hon är ett utbildat medium och reikimaster. Camilla svarar på alla frågor och är särskilt intresserad av att hjälpa dig i din egen andliga utveckling. Camilla jobbar metodiskt och lugnt, och känner in var det finns stopp och blockeringar i ditt liv som som gör att energierna inte flödar på det sätt de ska.
Camilla - 119
Betalnummer:
0939-2990 

(19,90 kr/min.)

Fakturalinje:
08-505 23 880 

(21,00 kr/min.)

Inga kommentarer:

Använder Blogger.