Ring nu - betala sen!

Spådam.se

Ring nu - betala sen med faktura!

Nu är det sommartider, och man vill använda pengarna till ledigheten, glass till barnen och att göra det så trevligt som möjligt. Oro och bekymmer tar dock inte semester och därför kan det vara bra att veta att man, när som helst, kan ringa oss på faktura.
Det är enkelt att få en fakturakredit.
Om du har ett fast abonnemang så sker allt helautomatiskt. Du ringer vår fakturalinje pratar i lugn och ro med vår rådgivare och så kommer fakturan inom 2 veckor. Sedan har du 2 veckor på dig att betala. Fakturan kommer i ett diskret kuvert och vill du hellre ha den på e-post så är det bara att ringa kundtjänst och säga till.
För dig som vill ringa från oregistrerat kontantkort  eller hemligt nummer, så behöver du legitimera dig till kundtjänst. Detta gör du enkelt genom att fota av din legitimation, eller fota av en faktura ställd i ditt namn. Vi behöver veta din bostadsadress och det telefonnummer du vill ringa ifrån. Maila oss med dina uppgifter och vi låser vi upp krediten och du kan börja ringa. Uppgifterna är skyddade hos oss och rådgivaren vet aldrig vem du är.


Gästboken
I vår gästbok kan kunderna ge feedback och kommunicera med våra rådgivare.
Detta sker anonymt via ett alias, men för att inlägget ska godkännas krävs en giltig e-postadress. Mailadressen publiceras inte så att någon annan kan se den. Det är populärt att gå in och läsa andras åsikter och omdömen. Vi spår dock inte i gästboken.


Spådamer.se på Facebook
Vi har över 26 000 följare på Facebook och bli en av oss där du med. Du hittar oss enklast om du söker på Spådamer.se på Facebook eller följer länken här.
På vår Facebooksida kan du gilla och recensera oss, och du kan även nå kundtjänst via meddelanden. Vi lägger upp olika tänkvärda citat, presenterar nya rådgivare samt visar vårt nyhetsbrev och blogginlägg från vår blogg Lifeaspurple.


Vår app
På AppStore eller Google Play kan man hitta vår app som är gratis. Den är bra att ha för då ser man i realtid vilka spådamer som är lediga för samtal. Man kan även bevaka så att man får ett pushmeddelande i appen när spådamen loggar in eller blir ledig för samtal. Genom att aktivera pushnotiser i appen får du även reda på de senaste nyheterna, t.ex. när nya rådgivare börjar eller om vi har speciella erbjudanden.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.


Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra rådgivare:
Spådam Amanda
Spådam Amanda
Här presenterar vi en av de senaste spådamerna som  börjar jobba nu. Amanda använder alla sina sinnen för att ta emot budskapen som ska levereras till dig. Hon har många olika tarotkortlekar att välja på och hon bestämmer sig för vilken, när hon hör din röst. Amanda bara vet, och hon känner även dofter, ser bilder och symboler, och får rebusar och ord, som leder henne rätt. Hon är mycket inkännande, så att hon känner in glädje eller sorg, och hon får även in röster och energier. Amanda har lång erfarenhet av att spå och hon är positiv och lätt att prata med.
Amanda - 287
Spådam Nettan
Spådam Nettan
Den andra nya spådamen som börjar nu är Nettan. Hon är en certifierad coach och hennes styrka är att på ett lugnt och säkert sätt coacha dig fram i livet i stort och smått. Genom att få in bilder och tankar så ser hon din väg framåt. Hon tar in dina energier och hon tar stöd i olika tarotkort. Hennes starka intuition och känsla, gör att hon är väldigt träffsäker. Hon vill gärna att du frågar efter det du vill veta, så får hon raka svar att ge dig. Om någon av dina nära och kära från andevärlden vill lämna budskap så förmedlar hon dem. Nettan har god kontakt med djur.
Nettan - 288
Spådam Natividad
Spådam Natividad
Vår spådam Natividad har arbetat länge på linjen och har många stamkunder. Hon har den förmågan där man bara vet svaren. Hennes guider kommunicerar med dina guider, änglar och ärkeänglar.  Natividad får in budskap med syn, hörsel, känslor, tankar och idéer. Hon använder sig själv som sitt starkaste redskap och intuitionen ger henne  de snabba svaren som just du behöver. Med sin erfarenhet svarar Natividad på många olika frågor och till hennes starkaste områden hör relationsfrågor av olika slag. Hon talar  även spanska.
Natividad - 219
Betalnummer:
0939-2990

(19,90 kr/min.)

Fakturalinje:
08-505 23 880

(21,00 kr/min.)
Spådam.se - Facebook
Spådam.se - Hemsida
Spådam på Instagram!
Twitter

Inga kommentarer:

Använder Blogger.