Stjärntecken - Vilket är ditt stjärntecken?

Spådam.se

Läser du horoskop?

De flesta människor vet vilket stjärntecken man är född i och många människor läser sitt horoskop i en veckotidning. Det finns grundläggande kunskaper om hur karaktären ser ut i ett visst stjärntecken och sedan finns det kunskaper om hur personer i olika stjärntecken passar ihop.
Som exempel kan vi ta beskrivningen av tvillingen eftersom vi nu fram till den 21 juni befinner oss i stjärntecknet Tvillingarna.

Vem är tvillingen?
Symboliken med tvillingarna är den dubbla personligheten. De kan vara begåvade, kvicktänkta och anpassningsbara. Till de mindre smickrande egenskaperna hör ytlighet, rastlöshet samt en förmåga att ej slutföra saker. Personer födda i Tvillingarna är vanligtvis nyfikna och älskar att prata med folk. Ett fördomsfritt och öppet sinne är ofta en tillgång och de är goda kommunikatörer och älskar att berätta. Den sociala begåvningen är tvillingarnas största tillgång. Omgivningen upplever tvillingarna som humoristiska och fartfyllda. Det motsatta könet dras gärna till tvillingarna men blir ofta besvikna. Tvillingarna är bra på ytliga relationer och korta förbindelser men har svårt att binda sig. Hur engagerad en tvilling än kan verka i början, så svalnar intresset snabbt.

Det som är intressant är också hur den närmaste framtiden kommer att te sig, beroende på hur just mitt stjärntecken förflyttar sig på himlavalvet och hur planeterna korsar varandras bana. Så grundat på tusenårig kunskap, kan en skicklig astrolog förutse vad som kommer att hända inom en vecka, en månad eller till och med under hela året. Att tyda stjärntecken är inte slumpmässigt utan bygger på vetenskap, och det tar många år att lära sig. Nu för tiden finns bra dataprogram för att rita upp zodiaken och det sparar tid för astrologen.  
Zodiaken eller djurkretsen är inom astrologi och den äldre astronomin en tänkt uppdelning av solens, månens och de olika planeternas banor över stjärnhimlen. Traditionellt delas stjärnhimlen in i tolv stjärntecken om vardera 30° som utgör grunden för horoskop. 

Här kan du läsa mer om just ditt stjärntecken.

Spådamer.se på Facebook
Vi har över 26 000 följare på Facebook och bli en av oss där du med. Du hittar oss enklast om du söker på Spådamer.se på Facebook eller följer länken här.

På vår Facebooksida kan du gilla och recensera oss, och du kan även nå kundtjänst via meddelanden. Vi lägger upp olika tänkvärda citat, presenterar nya rådgivare samt visar vårt nyhetsbrev och blogginlägg från vår blogg Lifeaspurple.


Vår app
På App Store eller Google Play kan man hitta vår app som är gratis. Den är bra att ha för då ser man i realtid vilka spådamer som är lediga för samtal. Man kan även bevaka så att man får ett pushmeddelande när spådamen loggar in eller blir ledig för samtal. Genom att aktivera pushnotiser på appen får du även de senaste nyheterna, t.ex. när nya rådgivare börjar eller om vi har speciella erbjudanden.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi några av våra rådgivare:

Spådam Maria
Spådam Maria
 Maria är vår främsta astrolog och hon kan allt om astrologi, om stjärntecken och om hur tarotkorten kopplas till stjärntecknen. Maria har lång erfarenhet av att arbeta på spålinje och hon är en ren kanal mot universum och använder alltså inte den egna energin i konsultation med dig. Hon vägleder dig via tarotkort så som Alister Crowley Thoth Tarot, men även Oscho Zen tarot och Änglakort Tarot, samt pendel för ja och nej-frågor. Hon behärskar även numerologi, drömtydning, och andevägledning. Maria är empatisk och en positiv coach med god utbildning.
Maria - 142
Spådam Mona
Spådam Mona
Mona är en varm, trygg och ödmjuk rådgivare som utstrålar en fin empati. Inför varje samtal öppnar hon upp sig på nytt, eftersom hon alltid stänger efter sig när hon haft en klient. Hon får raka svar från andevärlden med hjälp av ett fåtal tarotkort, sina guider, hörsel, inre bilder och rent kanaliserade svar. Många gånger får hon symboler, och hon känner in känslor och stämningar. Mona fokuserar på nutid och visar dig vägval inför nästa steg. Hon tar emot dina nära och kära om de söker upp dig, men hon letar inte aktivt efter andekontakter.
Mona - 207
Spådam Erika
Spådam Erika
Erika har medialiteten nedärvd i släkten. Hon har stor livserfarenhet och förstår människors sorger och bekymmer. Hennes främsta redskap är sin egen intuition och sin pendel. Spådam Erika ser färger och symboler när hon vägleder dig. Hon har hjälp av sina guider och hon känner in energier. Genom sin egen kropp får hon in dina känslor och sinnesstämning. Det enda hon behöver veta är ditt namn eller en fråga att länka in på, och då får hon även budskap genom att höra din röst. Hon är erfaren spådam som talar flytande norska och engelska också.
Erika - 235

Inga kommentarer:

Använder Blogger.