Att spå med tarotkort

 

Öppna nyhetsbrevet i din webbläsare här.
Spådam.se

 

Spådam Zanna är säker på tarot

Jag ringer till Zanna och frågar om hennes sätt att arbeta.

Hur upptäcktes din förmåga?
"Jag lärde mig på egen hand år 1997 och höll på och plockade med korten på hobbynivå. Sedan har det bara fortsatt. Jag jobbade på ett vanligt arbete under många år, men sedan gick jag över till att jobba med detta professionellt. Jag har jobbat på olika spålinjer, och landat här på Spådam.se. Det är väldigt utvecklande att arbeta på en telefonlinje, man får möta alla slags människor och ställas inför alla sorters problem."

Hur jobbar du med korten?
”Jag arbetar med en kortlek som heter Pagan Tarot. När det ringer tar jag fram min kortlek direkt och lägger upp 3 kort. Jag behöver inga ritualer, jag har inga ljus eller rökelse, utan " slår på knappen" och kopplar upp till Universum när det ringer. På de 3 korten får jag en snabb överblick. Resten kommer av sig självt. Svaren kommer direkt till mig, därför är jag snabb i mina budskap, och behöver varken blanda korten eller fundera. Jag direktkanaliserar budskapen som kommer till kunden. Jag har alltså svaret direkt i huvudet. På varje kort kan jag gå in i fördjupningar, och jag levererar allt som andevärlden vill säga till kunden. När jag avslutat ett samtal med en kund, så blandar jag korten och sedan får kortleken ligga, tills nästa kund ringer. Då lägger jag upp 3 kort igen, och så håller det på. Alltid redo, kan man säga."

Vad jobbar du helst med för tema?
"Jag har upptäckt att kärleksfrågor är min grej. Jag får träffsäkra svar på dessa frågor. Jag vill helst, att kunden har en färdig fråga när hon ringer, för då kommer svaret snabbt. Jag är också bra på att hitta saker, har jag upptäckt. Jag gillar inte att få "obestämda, luddiga uppdrag". Jag har svårt för att någon bara säger "Spå mig" eller "Allmän läggning". Konkret är bäst! Då blir det också ett konkret svar, säger Zanna.

Zanna tillbringar mycket tid online på linjen, så ring henne gärna eller boka henne. Zanna är öppen och ärlig och lovar inte "Guld och Gröna skogar" om det inte finns.

Vill du själv lära dig tarot? Gå till vår Tarotskola!

Våra rådgivare
Våra rådgivare har alla gått igenom tester som visar att de är godkända att arbeta hos oss. Vi har endast de rådgivare som uppfyller våra hårda krav. Alla våra rådgivare följer våra etiska regler. Genom att ringa oss på Spådam.se erhåller du en hög kvalité på samtalet.
Våra rådgivare har kunskaper inom skilda områden, både medialt och inom sitt övriga yrkesliv. Ofta är det en bra kombination mellan yrkeslivserfarenhet, utbildningar och talang. Alla är mycket empatiska och många förmedlar healing i samtalet.

Vår app
På App Store eller Google Play kan man hitta vår app som är gratis. Den är bra att ha för då ser man i realtid vilka spådamer som är lediga för samtal. Man kan även bevaka så att man får ett pushmeddelande när spådamen loggar in eller blir ledig för samtal. Genom att aktivera pushnotiser på appen får du även de senaste nyheterna, t.ex. när nya rådgivare börjar eller om vi har speciella erbjudanden.

Bemanning på Spådam.se
Vi på Spådam.se hjälps åt så att vi alltid finns till hands. Vi har öppet alla årets 365 dagar mellan 09.00 - 00.00. Det kan även vara så, att några spådamer finns tillgängliga både före och efter ordinarie öppettider och även utanför den schemalagda tiden.

Jobba på Spådam.se?
Är du ett duktigt medium, spådam, sierska eller känner du någon som har mediala kunskaper och vill ha ett långsiktigt jobb? Vi anställer kontinuerligt och är mycket noggranna i urval när vi tar in en ny rådgivare. Är du seriös och vill  genomgå våra tester för anställning i vårt härliga team, så skriv till [email protected] och skriv 'Söker arbete' i rubriken.

Här nedan presenterar vi våra nya rådgivare:

Spådam Cammie
Spådam Cammie
Spådam Cammie har lång erfarenhet av att spå och hon har arbetat på andra linjer innan hon kom till oss. Hon har spått sedan hon var tonåring och använder sju olika tarotlekar. Hon känner in vilken tarotlek hon ska använda till en viss fråga. Vid behov kan hon även kasta runor. Cammie svarar på de flesta frågor men är särskilt intresserad av relationsfrågor, och då använder hon gärna Romantikänglarnas kortlek. Under samtalet kan du få distanshealing om du vill. Hon är certifierad Reiki master.
Cammie - 292
Spådam Cathrine
Spådam Cathrine 
Cathrine är ett medium som är diplomerat av flera, olika, välkända svenska medium. Hon ser aura och blockeringar och kan använda pendel och kristaller för att balansera chakran. Hon har klart seende och hon tar även hjälp av sin guide, orakelkort och änglakort. Hennes förmåga att använda tarotkort är under utveckling och hon är alltid villig att fortsätta sin utbildning. Hon är född medial från en släkt med dessa förmågor. Cathrine tar gärna andekontakt och har en förmåga att få in detaljer.
Cathrine - 291
Spådam Anne
Spådam Anne
Anne har arbetat hela sitt yrkesliv med människor i utsatta situationer. Hon sitter i sitt hemmakontor när du ringer, och har katten som sällskap. Framför sig har hon tarotkorten, änglakorten och sin pendel. Anne är ett inkännande, direktkanaliserande medium. Tankar kommer in i hennes huvud och hon förmedlar dem direkt i samtalet med dig. Hon har även en mycket väl utvecklad intuition och hon tar in energierna från din röst. Anne  förmedlar healing under samtalet om du vill. 
Anne - 295

Inga kommentarer:

Använder Blogger.