En liten text om änglar och att skriva ängladagbok!

04:01

 Ända sedan jag var liten så har jag alltid kunnat se, höra och känna änglavärlden. Jag har också haft äran att få träffa en av mina skyddsänglar i lika fysisk form som du och jag är och ha en konversation med henne, det hände bara en gång men trots att det gått nästan 15 år så  minns jag det lika tydligt än i dag. Idag är de en stor och naturlig del av både mitt privata liv och mitt arbete.


Ängel (angelos) betyder budbärare. Vi har alla ett eget team av änglar ( och guider ) med oss på vår resa genom livet, en del av dessa är med oss från att vi påbörjar vår resa till jorden till att vi drar vårat sista andetag. En del kommer för en tid för att hjälpa oss igenom en viss fas av livet och lämnar sedan när de gjort sin uppgift. De änglar som är med dig hela livet lämnar inte din sida någonsin, de känner dig bättre än du själv gör och finns där för dig för att skydda, vaka, vägvisa, varna och hjälpa dig. De har dessutom ett helt annat högre perspektiv över vårat liv och de vägar vi går på.


 Vi har såklart även våra avlidna älskade familjemedlemmat som vakar över oss från andra sidan eller här på jorden i andlig form, men de blir inte änglar även om de kan agera som en skyddsängel för oss, änglar skapades före människan och deras främsta syfte är att guida, skydda och hjälpa oss, att hjälpa oss att fullfölja vår livsplan och hitta de högsta vägarna i livet, hitta vår högsta potiental men det finns en regel för änglarna att följa och det är att respektera människans fria vilja, det innebär att så länge inte vårat liv är i fara så får de inte ingripa i våra liv utan att vi uttryckligen ber dom att göra det.


Att aktivt bjuda in änglarna in vårat liv öppnar upp för mirakel att ske och kan göra det omöjliga möjligt. Deras energi är  oerhört upplyftande, kärleksfull, tröstande och läkande. De kommunicerar med oss hela tiden för att vi ska förstå att de finns där, redo att hjälpa och guida oss. Jag kan varmt  rekomendera att du själv öppnar dig för den fantastiska kontakten och kommunikationen med änglarna som de alltid vill ha med oss, ett mycket bra sätt att göra det är genom att skriva ängladagbok där du skriver ner alla dina tankar, känslor, önskningar, mål och drömmar och även saker du behöver hjälp med och inte känner att du kan lösa på egen hand eller inom vilka områden du behöver vägledning och healing.


Dagboken är en direkt och kontinuerlig kommunikation med dina änglar och de läser varje ord du skriver. Bry dig inte om hur du skriver utan skriv från hjärtat och när du har skrivit klart så släpper du det fullständigt med fullständig tillit till att du inom kort kommer börja se och märka av deras närvaro i ditt liv och hur de hjälper dig och kommunicerar tillbaka.


Änglarna talar till oss på varierade och kreativa sätt. Ett utav sätten är med nummer som upprepar sig tex. 111 , 333 och du ser det över allt tex, på microvågsungnen, klockradion, bilskyltar eller i naturen. Då försöker änglarna meddela sig, dom har budskap till dig. Be änglarna om hjälp med att känna igen deras tecken och deras budskap så kommer du att börja lägga märke till dem överallt omkring dig. Ett annat sätt är genom låtar  ex att du sätter på radion och en viss låt spelas upp precis då.


Om du hittar fjädrar längs din väg är även det ofta ett av tecknen från Änglarna. När den ligger där i din väg, så vill den visa och berätta något viktigt för dig. Det är en påminnelse om att de är nära och att de älskar och stöttar dig, att du är inte ensam. 


Med ljus och värme

/ Spådam Elena

Inga kommentarer:

Använder Blogger.