Tecken om tvillingsjäl.


 Tvillingsjälar härstammar från grekiska mytologin där  Zeus hade ett finger med i spelet och i detta inlägget vill jag dra upp tecken om att det är en tvillingsjäl du har med att göra. Här kommer min syn om tvillingsjälar. 


❤️ Ni speglar varandra på många olika plan i livet med liknande upplevelser fast de känns som ni levt i två olika världar. Ni dras till varandra för att man hör ihop, kompletterar varandra på många sätt. 


❤️ Ålderskillnad, fast som jag anser att vi alla är energier och åldern är en siffra allt handlar om man klickar eller inte eller hur? 


❤️ Känslan av samhörighet och precis som man kännt varandra i en evighet, starkt band man inte kan förklara. 


❤️ Många hinder på vägen mellan er, en ständig kamp för att nå dit man ska och det är ju er två tillsammans. Distans kan också påverka på ett eller annat sätt. 


❤️ Hjärnspöken som kommer och går där man ena stunden tvivlar och rädslor att de inte kommer ordna sig mellan er två. 


❤️ Magnetisk dragning passionerat, kan finnas tendenser till lite besatthet av varandra. 


❤️ Svårt att släppa varandra så många återföreningar, av på av på osv. 


❤️ Ditt omdömde är svagare än dina känslor som är starkare fast du är medveten om att du borde kanske inte men känslorna tar över. 


❤️ Ni känner av vad den andra känner och tänker genom bandet uppkoppling till varandra, magisk telepati. 


❤️ Inte alltid man träffar sin tvillingsjäl i detta livet men många tidigare liv har man tillsammans. Inte alltid man får sin tvillingsjäl men man får nya möjligheter i ett annat liv då men man ska inte ge upp för lätt.


De var allt för idag fina ni! 


Ljus kärlek Amanda 

Inga kommentarer:

Använder Blogger.