Ändra ditt tänk och du ändrar hela din värld.

 


Ändra ditt tänk och du kan ändra hela din värld, du har inte tid att tänka negativt så tänk om och tänk rätt för att hamna i rätt flöde. Det du sänder ut får du tillbaka och då är det väldigt viktigt att tänka positivt och framför allt TRO på dig själv och vad du förtjänar.Nöj dig inte utan sikta mot stjärnorna och tro på att dina drömmar kommer gå i uppfyllelse!

Själv är jag mycket för attraktionslagen men mer light happy version där jag känner att allt löser sig på ett eller annat sätt och jag har tillit till Universum som vill bara min bästa och att jag ska vara lycklig. Visst alla har vi svackor med våra små ”hjärntroll” som kan ställa till det men huvudsaken att man tar nya tag och att faktiskt stärka sig själv på vägen. 

Pepp är viktigt och själv kör jag med en tacksamsdagbok där jag skriver vad jag är tacksam för och vad jag önskar in. 

Månens faser är perfekt att släppa gammalt och önska in nytt och ha tillit och tålamod och framför allt be om tecken från Universum som visar dig att du är på rätt väg !

Jag lovar dig dina böner kommer bli hörda och tillslut besvarade. 


Kärlek till er från mig Amanda 

Inga kommentarer:

Använder Blogger.