En Magisk plats som ger Positiv Energi!En speciell känsla är att ta en promenad just bland dessa ekar. Där vissa träd är ca 600 år gamla. Jag känner en stark vördnad inför dessa träd som stolt står med sin prakt och sin historia djupt förankrade med vår moder jord. Ni kan ju tänka er hur vackra de är när löven slår ut. Just den här cirkeln av ekar påverkar mig starkt.

Jag känner av starka andliga energier på denna plats.

Min känsla är att här har det hänt mycket spännande och det är olika andliga aktiviteter som kommer upp när jag vistas här (från olika århundrade).


Här möts naturen och magin för allt det vackra i livet. Det är en speciellt plats där det är extra mycket positiva energier. Har även fått det bekräftat av några vänner som också har känt en speciell känsla på exakt samma plats. Det är en mäktig känsla.


Jag hoppas att just du som läser detta inlägg har hittat din magiska plats där du kan fylla på dig med massor av positiv Livsenergi.All lycka till er!

Nettan Spådam


Inga kommentarer:

Använder Blogger.