Våra tamdjur är naturliga beskyddare


 Det kvittar om du har katt, hund, orm eller häst. Alla våra tamdjur som vi själva valt, eller som har valt oss är naturliga healers. Deras villkorslösa kärlek och ständiga närvaro fyller på våra energiförråd. Känslan av harmoni och lugn när en katt ligger och spinner på ditt bröst, eller när en hund lägger sig vid dina fötter är en kärlek som knappt går att beskriva. 

Att ha någon som väntar vid dörren när du kommer hem från jobbet, och attackerar dig med en massa blöta pussar är definitionen av villkorslös kärlek och tillit. Trots att hundar och katter är så olika varandra, så ger dem sin ljusa energi på så vackra sätt. 

Katterna är våra kungar och drottningar, och de har inte glömt hur dem behandlades i det antika Egypten. De gamla egyptierna trodde att katter bevarade solen i sina ögon, då de lyste som eldbollar när ljus lyses in i deras ögon. Katter har ett allseende öga på hela hushållet, familjen (och är ibland en rejäl skitstövel), men beskyddar hemmet från negativa energier. Hundar är flockdjur, och har sin starka flockledare i sin matte och husse. Hundar och katter reagerar på förändringar i atmosfären fortare än vad vi människor gör. De känner av ondska långt innan vi fått våra varningar. 

Stöter du på en främling när du är ute och promenerar med din följeslagare, och hunden backar undan och morrar - så är det ett tecken på att personen kanske inte har alltför goda avsikter. Katter reagerar med att hålla sig undan och kanske fräser lite när personen kommer för nära. 

När vi väljer våra följeslagare, så är det själen som ger oss inspiration. Vi människor brukar se oss själva i djuren vi väljer - personlighetsmässigt. Vilket djur ser du dig själv i mest? Glöm aldrig att djuren vi väljer, aldrig har dolda avsikter. Deras kärlek är och kommer alltid vara villkorslös (självklart också beroende på uppfostran). Ge lika mycket kärlek tillbaka och beskydda dem, precis som de beskyddar dig och ditt hem. All min kärlek och ljus till er!

Alexa 301


Inga kommentarer:

Använder Blogger.