Med Meditation finner du ett inre lugn.

 


Känner du för en förändring i livet så kan jag varmt rekommendera att börja meditera.

Med regelbunden meditation kan du komma ner i varv och koppla bort stress och fylla på dig med positiv energi. Tankar kommer och går det är helt normalt. Vissa gånger går det bra att koppla bort alla onödiga tankar och ibland fladdrar de förbi vilket är helt okej. Jag har själv mediterat i över 30 år, oj det lät mycket men så är det.


När det blir för mycket jobbigt som händer i livet är det lätt att ibland ta felaktiga beslut.

Då kan det vara bra att ta ett steg tillbaka och meditera för att få tillbaka lugnet i kroppen. Meditation är en typ av självutveckling. När du mediterar så kommer du att utvecklas som person. Du kommer så småningom att kunna sova bättre, vara mer närvarande, känna dig lugnare och gladare till kropp och själ.

Du kan känna in kroppen och blir mer i kontakt med ditt inre jag, vilket i sin tur gör dig mer självsäker och klartänkt.


Det finns många bra guidade meditation/avslappnings övningar på you tube. Börja med en kortare meditation/avslappning på 5 min per dag, öka på varefter som det känns bra för just dig. Välj en lugn plats där du trivs (stäng av mobilen). Stressa aldrig fram meditationen. Låt det ta den tid det tar. Har du husdjur omkring dig så kan de börja att trampa omkring och vill gärna vara på dig när du mediterar. Det är energierna som ökar och hundar är ofta väldigt intuitiva och mottagliga för energiförändringar. De vänjer sig och lägger sig lugnt bredvid dig så småningom. Hoppas att jag kan inspirera just dig som läser detta inlägg att börja med avslappning/meditation.


All lycka till er!

Nettan Spådam

Inga kommentarer:

Använder Blogger.