Nymåne

 Har du någonsin tittat på månen, och känt ett "lugn" du inte kan beskriva? 

Månen står för många olika saker inom häxvärlden, beroende på vilken fas den är i. Månen står för det kvinnliga och solen för det manliga. Hon håller stenkoll på oss, och när vi spårar ur totalt - så skickar hon empatiska strålar till våra energifält. Att stå och "sola" sig i månens ljus är ett sätt att förhöja din vibration och att ladda din själ. I vår värld, i kontakt med universum så behövs det motsatser till allt då balansen blir ett faktum av det. Månen talar till oss rent telepatiskt, och påminner oss om att vi människor är rätt så små, men som kan skapa stora problem av små frön. 

Solen ger oss drivkraften och passionen i livet, medan månen lugnar vårt inre och uppmanar oss till att vila efter en tuff dag. 

Nu är det nymåne, och fundera och känn in och det är något som du velat göra länge, men inte tagit tag i. Ett nytt projekt, att ta dig ur en destruktiv relation, börja med en ny livsstil eller en ny karriärsinriktning? Nu är det dags för det nya att ta vid, och det gamla att falla bort. Tacka för dina lärdomar du fått, och känn att du lärt dig något av det. Hon uppmanar oss att inte göra om samma misstag, hur stort det än är för dig. 

Om du känner dig vilsen, så ta dig en promenad ut till det tysta. Sätt telefonen på ljudlöst och bara sätt dig någonstans i naturen, vid havet eller vid en sjö, och bara andas. Månen ser oss alltid, hur mycket moln och regn det än är. Hon uppmanar oss till att lyssna till vårt inre. Om det är något som vi instinktivt blockerat så kan hon hjälpa oss att våga känna igen. Våga vara den du är, våga känna det du är rädd för att känna och var alltid ärlig mot dig själv och andra! 


All min kärlek och ljus till er!


Alexa


Inga kommentarer:

Använder Blogger.