Fullmåne – supermåne den 26/5 – Full av mystik


 

Nu är det dags igen med supermåne och vad händer då? Vissa av oss blir mer påverkade av fullmånens krafter. Sömnen kan bli mer orolig och drömmarna mer intensiva. En del människor får naturkrafter och en del blir mer oroliga kanske rentav aggressiva eller väldigt gråtmilda.

Månen i tarotkortens betydelse står för – ett inre skapande samt att våga uppleva sig själv. Det är ett kort som visar på känsla, inlevelse och drömmar som man förverkligar. Först kommer tanken sedan drömmen / fantasin och sedan försöker man att förverkliga det.

Det kan bli många och starka känslor och tankar i livsfrågor som kan dyka upp när man går in i sig själv. Ibland kan det vara svårt att handskas med verkligheten då är det lätt att fly undan in i ett drömtillstånd. Kan vara bra att skriva ner sina tankar och vänta med viktiga beslut tills fullmånen är över.

Passa på att ladda kristaller/stenar och låt dem ligga framme hela fullmånenatten, då är de fulladdade med månens energier nästa morgon. Eftersom fullmånen ökar på den andliga energin, är det en god idé att meditera, rensa och ladda dina energier. Den kraftfulla energin är anledningen till att det finns så många kulturer och traditioner som observerar fullmånen och utför ritualer och ceremonier. Varje månfas har med sig sin specifika energi, men fullmånens energi är den mest märkbara och kraftfulla energin.

Så passa på att drömma och låt fantasin flöda nu när fullmånenatten är på ingång. Ta hand om er själva det är viktigt!

All lycka till er!

Nettan spådam

Inga kommentarer:

Använder Blogger.